Neler Yeni

Sıvı Soğutma Söküm ve Montajı

aTee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Talha Ertav
Merhabalar. geçenlerde yeni bir sistem aldım ve işlemcimi değiştirmek istiyorum. şuan ki sistemimde sıvı soğutma takılı durumda. bunun sökümü nedir ve nasıl olur hiç bilmiyorum. sıvı soğutmanın sökülüp yeni işlemcimi takmam gerekiyor. bunun için nelere dikkat etmemi önerirsiniz. neredeyse hiç bilgisayar montajı tecrübem olmadı. bunun için dikkatli olmak istiyorum. önerileriniz ve dikkat etmem gereken püf noktalar nelerdir. şimdiden herkese teşekkürler.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,563
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kardeşim ufak ayrıntılar var yavaş acele etmeden yapmak lazım anlatma ile zor olur ama istersen online bağlantı ile sana gösteririm

aTee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Talha Ertav
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim ufak ayrıntılar var yavaş acele etmeden yapmak lazım anlatma ile zor olur ama istersen online bağlantı ile sana gösteririm
anladım. şu anlık zaten öyle bir durumum yok. biraz zaman sonra düşünüyorum. işlemcim darboğaz yaptığı için değiştirmek zorundayım. bir video falan var mı peki. basit anlayabileceğim düzeyde.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,563
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
anladım. şu anlık zaten öyle bir durumum yok. biraz zaman sonra düşünüyorum. işlemcim darboğaz yaptığı için değiştirmek zorundayım. bir video falan var mı peki. basit anlayabileceğim düzeyde.
Sıvı soğutma modelini yazıyorsun montaj diyorsun zaten montaj ile sökme aynı şeyler tersini yapican o kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,228
Üyeler
159,461
Son üye
Theodor
Top Bottom