Neler Yeni

Çözüldü✓ SIVI SOGUTMA VE STOK FANLA ISLEMCI 100 DERECE

grizzle35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Turan
Arkadaşlar merhaba dün başıma bir olay geldi , overwatch oynarken anlık 40 50 fps düşüşleri başladı hemen sıcaklıklara baktım 100 dereceye kadar çıkıyor cpu ısısı, daha sonra termal macun yenilemesi yaptım yine 100 derece.Bu sefer stok fan ile denedim sonuç yine aynı
format atıldı herşeyi denedim.

Sıvı sogutma : thermaltake th240
İşlemci : i7 4790k
Ekran kartı :asus gtx 1080
ram : 2x8 16gb

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Arkadaşlar merhaba dün başıma bir olay geldi , overwatch oynarken anlık 40 50 fps düşüşleri başladı hemen sıcaklıklara baktım 100 dereceye kadar çıkıyor cpu ısısı, daha sonra termal macun yenilemesi yaptım yine 100 derece.Bu sefer stok fan ile denedim sonuç yine aynı

Sıvı sogutma markası : thermaltake th240
Hocam işlemci mordeli ne
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam işlemci mordeli ne
ve sıvı soğutma modeli

oliveforge99

80+ Silver
Stok soğutucunuz duruyorsa eğer sıvı soğutmayı söküp stok soğutucu ile deneyin. Sıvı soğutmalarda pompa arızası gibi sebeplerle benzer sorunlar meydana gelebiliyor.

grizzle35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Turan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Stok soğutucunuz duruyorsa eğer sıvı soğutmayı söküp stok soğutucu ile deneyin. Sıvı soğutmalarda pompa arızası gibi sebeplerle benzer sorunlar meydana gelebiliyor.
Hocam konuda stokla denediğimi belirttim zaten.

realder35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Göktuğ Özsümer

Sıvı sogutma : thermaltake th240
İşlemci : i7 4790k
Ekran kartı :asus gtx 1080
ram : 2x8 16gb
Selamlar sistemde herhangi bir overclock varmı yoksa stok ayarlarda mı kullanıyorsunuz?

Sıvı soğutmanın radyatör çıkışından çıkan havayı kontrol edin sıcak soğuk veya ılık bir hava mı geliyor?

Birde herhangi bir ayar vs değiştirdiniz mi? çünkü dün olduğunu belirtmişsiniz.

grizzle35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Turan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Selamlar sistemde herhangi bir overclock varmı yoksa stok ayarlarda mı kullanıyorsunuz?

Sıvı soğutmanın radyatör çıkışından çıkan havayı kontrol edin sıcak soğuk veya ılık bir hava mı geliyor?

Birde herhangi bir ayar vs değiştirdiniz mi? çünkü dün olduğunu belirtmişsiniz.
Yok hocam ayarlar aynı , sıvı soğutmada aynı 100 derece , stok fanda 100 derece görüyor
Overclock yok herşeyi normal kullanıyorum.Acaba anakartta veya işlemcidemi bir sıkıntı oldu bilmiyorum sistem neredeyse 7-8 yıllık, formatta atıldı pcye bu arada.

Son düzenleme:

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Hocam overclock yok demişsiniz ancak sizden başka sistemi kullanan varsa o yapmış olabilir. Ne olur ne olmaz diye biostan yapılmış overclock işlemlerini sıfırlamak amacıyla bios pilini çıkartıp takar misiniz?

grizzle35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Turan
3. Stok fanı denedim sistemde overclock yok hala 100 derece

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,937
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Stok soğutucu zaten o işlemciyi soğutamıyordu, o yüzden kutusundan çıkmıyor soğutucu, yani onu baz alma. Sıvı soğutmada ise pompa arızası olabilir.

Top Bottom