tufankaya41
80+ Bronze
Dahası
Kararsız kaldım hangisini önerirsiniz artıları eksileri nelerdir?
R5 5600İşlemcin nedir
Kardeşim kararsız kalacak bir durum yok, gözüne kestirdiğin soğutucunun fiyatıyla sıvı Soğutmanın fiyatını karşılaştır eğer yakınsa sıvı Soğutma al. Araştır sor bize fikir verelim. Sıvı Soğutma her zaman iyidir. Yarın işlemcini güncellersin soket desteği verirlerse yükseltirsin onda da kullanırsın.Kararsız kaldım hangisini önerirsiniz artıları eksileri nelerdir?
Performans olarak ?Kardeşim kararsız kalacak bir durum yok, gözüne kestirdiğin soğutucunun fiyatıyla sıvı Soğutmanın fiyatını karşılaştır eğer yakınsa sıvı Soğutma al. Araştır sor bize fikir verelim. Sıvı Soğutma her zaman iyidir. Yarın işlemcini güncellersin soket desteği verirlerse yükseltirsin onda da kullanırsın.
Model söyle dostum performansının nerden bilelim sıvı soğutma bu de kule tipi bu de hangisi daha performanslı söylesinlerPerformans olarak hangisi iyi?
Performans olarak ?
Sıvı soğutmaPerformans olarak hangisi iyi?
Performans olarak ?
Hydra 240mm sıvı soğutucu buldum hangisini alayımArtı eksi yok Ryzen 5600 için bunu alıyorsun geçiyorsun.
ID-COOLING SE-224-XTS Kule Tipi Ä°Ålemci SoÄutucu
ID-COOLING SE-224-XTS Siyah Kule tipi iÅlemci soÄutucu sipariÅ ekranıwww.gelbura.com