custom için bütçen az hocam8000 tl civarında bakıyorum 3 aşşağı 5 yukarı değişiklikler olabilir yardım ederseniz çok sevinirim
İşlemci ekran kartı vb yazarsanız iyi olur ona göre blok alacaksınız8000 tl civarında bakıyorum 3 aşşağı 5 yukarı değişiklikler olabilir yardım ederseniz çok sevinirim
Custom sıvı soğutma yerine sıvı soğutma alabilirsin hem 8k ya custom zor8000 tl civarında bakıyorum 3 aşşağı 5 yukarı değişiklikler olabilir yardım ederseniz çok sevinirim
Benim anladığım sadece soğutma sistemi için 8k.Custom sıvı soğutma yerine sıvı soğutma alabilirsin hem 8k ya custom zor
AnlamadımBenim anladığım sadece soğutma sistemi için 8k.
8k ya sıvı soğutma sistemi kasa için bütçe ayrı diye anladım custom sıvı soğutma nedir bilen biri 8kya custom sıvı soğutma + kasa alınmaz bilir heralde.Anlamadım
ama cutom sıvı soğutmalı diyor ayrı olacağını düşünmüyorum8k ya sıvı soğutma sistemi kasa için bütçe ayrı diye anladım custom sıvı soğutma nedir bilen biri 8kya custom sıvı soğutma + kasa alınmaz bilir heralde.
Kardeşim ben dedimki custom yapmak yerine onun yerine 500 600 liraya bi sıvı soğutma alıp onun üzerine 8k ya pc toplamasını önerdim ne diyosun sen hala anlamadım8k ya sıvı soğutma sistemi kasa için bütçe ayrı diye anladım custom sıvı soğutma nedir bilen biri 8kya custom sıvı soğutma + kasa alınmaz bilir heralde.
Kardeşim ben dedimki custom yapmak yerine onun yerine 500 600 liraya bi sıvı soğutma alıp onun üzerine 8k ya PC toplamasını önerdim ne diyosun sen hala anlamadım