Fanına göre mm öğrenebilirsin. 1 fanlı ise 120 2 fanlı ise 240 3 fanlı ise 360. Resmini atarsan söyleriz sana modelini.2 fanlı rampage sıvı soğutmam var marka modeli hatırlamıyorum sitesinde falanda gözükmüyor normal mi nerden öğrenebilirim kaç mm falan
2 fanı var hocam resmi şuan çekememde heryeri siyah fanların pervaneleri beyaz fanların ortasında rampage logosu varFanına göre mm öğrenebilirsin. 1 fanlı ise 120 2 fanlı ise 240 3 fanlı ise 360. Resmini atarsan söyleriz sana modelini.
2 fanı var hocam resmi şuan çekememde heryeri siyah fanların pervaneleri beyaz fanların ortasında rampage logosu var
rgb si yok ama yoksa ben mi aktif etmedimSıvı soğutman bu.RAMPAGE DEEPLIGHT-240 2x120mm ARGB FANLI SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAMPAGE DEEPLIGHT-240 2x120mm ARGB FANLI SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
sıvı soğutma diye gözüküyor 240 mmalırken faturası kesilmedi mi?
Aldiğiniz yer neresi?rgb si yok ama yoksa ben mi aktif etmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
sıvı soğutma diye gözüküyor 240 mm
evkur hocam laf etmeyin babam kart kullanımına karşıydı manisadayız zaten başka seçenek yoktuAldiğiniz yer neresi?