Neler Yeni

Yardım 7600X sıcaklıklar normal mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
inever existed
Arkadaşlar MSI b650P wifi anakartım ve Thermaltake water 3.0 360 sıvı soğutmam var . Kaç tane video izledim ama sıcaklıklarım normal mi değil mi anlayamadım . Sinirim bozuldu artık. Stok ayarlarda cinebench testinde 93 derecelere kadar çıkıyor , kasam yerde ve ev baya sıcak. Endişelenmem gereken bir şey var mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim , 2 haftadır izlemediğim video kalmadı
cinebench için o sıcaklık değerleri normal. çünkü işlemcinin tüm çekirdeklerini %100 olarak kullanır.

240mm sıvı soğutucu ile cinebench r23 testinde benzer sıcaklıkları görmüş.

Şu an oynadığım bir tek dying light var 68-73 arası. Geçenlerde CP2077 benchmark yapmıştım orda stok ayarlarda 70-75 arasıydı. Sonra BIOS ayarlarıyla oynayıp tekrar yapmıştım 60-67 arasıydı .
oyundayken sıcaklık değerleriniz normal.

sinan1261

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Sinan Sipahioğlu
ben yorum yapmıyım cinebench r23 7600x sonuçlarının görselini bırakayım ve susayım. hangi soğutucu olduğunu falan söylemicem polemik çıkıyor sonra yok öyle soğutmaz öyle ısınmaz gibilerinden. bendeki 7600x'de maksimum aldığım sıcaklık aşağıdaki fotoğraf gibi.
Alıntıyı görüntüle
Hocam söyleseniz çok güzel olurdu ama siz bilirsiniz. Valla normal ya da değil uğraşmayacağım artık zaten bios ayarlarıyla sıcaklıkları baya düşürdüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam söyleseniz çok güzel olurdu ama siz bilirsiniz. Valla normal ya da değil uğraşmayacağım artık zaten bios ayarlarıyla sıcaklıkları baya düşürdüm.
Bir de donanım arşivinin videosunda da 360mm soğıtucu var o da 93 derece oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben yorum yapmıyım cinebench r23 7600x sonuçlarının görselini bırakayım ve susayım. çünkü hangi soğutucu olduğunu falan söylemicem polemik çıkıyor sonra yok öyle soğutmaz öyle ısınmaz gibilerinden. bendeki 7600x'de maksimum aldığım sıcaklık aşağıdaki fotoğraf gibi. boştaki değer 69 gibi görünüyor fotoğrafta ama testin hemen bitişindeki sıcaklık o yani tam düşüş esnasında yakaladığım görüntü 55lere kadar düşüyor. kesin doğru olan kısım maksiumumda 89ları görmüşüm defaultta ve ortalama 87lerde gezindi. soğutucuyu söylemicem dediğim gibi polemik çıkıyor.
Alıntıyı görüntüle
Hocam bari kule tipi mi sıvı soğutmamı onu söyleyin , soğutuyu bilemeden kendi sıcaklıklarımla karşılaştıramıyorum.

Son düzenleme:

Noxyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Deniz TAŞKIN
O işlemci için bu havalarda normal. O işlemci çok watt çekiyor diye underwoltlu halini 7600 ismiyle sonradan çıkardı amd. Hiçbir oyunda %100 kullanmaz takılma devam et önemli olan oyunda mhz düşüyor mu? Düşmüyorsa devam

sinan1261

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Sinan Sipahioğlu
O işlemci için bu havalarda normal. O işlemci çok watt çekiyor diye underwoltlu halini 7600 ismiyle sonradan çıkardı amd. Hiçbir oyunda %100 kullanmaz takılma devam et önemli olan oyunda mhz düşüyor mu? Düşmüyorsa devam
Yok hocam yanılmıyorsam oyunda 5400'le çalışıyor , teşekkürler cevap verenlere.

Top Bottom