FPS yükselirse çok az yükselir 2 3 FPS falan. Performans soğutma performansı. Eğer işlemcim çok ısınıyor %100 yük altında bırakıyorum dersen alabilirsin sıvı soğutma ama oyun için gerek yok.Performans ne performansı işte fps falan ne kadar yükselir onu sormuştum
Şu anda R5 3600 DX240 argb modelindeki soğutma ile kullanıyorum, 1.25V 4GHZ'de max 60 gördü. Fanlarda yaklaşık 900 RPM'de dönüyor. Artıları; egzoz fan görevi gördüklerinden öbür fanları boşta durdurarak fan sesi düşürülebilir, kozmetik olarak güzeller, soğutma performansları iyidir, eksisi; montajı biraz uğraştırıyor, çok kablo olduğu için saklamak da uğraştırıyor, sıvı soğutma fiyatına daha iyi hava soğutmalar olabiliyor.Amd ryzen 5 3600 kullanıyorum. Herhangi bi şikayetim yok. Ama sıvı soğutma almak istiyorum. Sıvı soğutma alırsam ne gibi farklılıklar olur bilgisayarımda. Neyi fark ederim?
Teşekkür ederimŞu anda R5 3600 DX240 argb modelindeki soğutma ile kullanıyorum, 1.25V 4GHZ'de max 60 gördü. Fanlarda yaklaşık 900 RPM'de dönüyor. Artıları; egzoz fan görevi gördüklerinden öbür fanları boşta durdurarak fan sesi düşürülebilir, kozmetik olarak güzeller, soğutma performansları iyidir, eksisi; montajı biraz uğraştırıyor, çok kablo olduğu için saklamak da uğraştırıyor, sıvı soğutma fiyatına daha iyi hava soğutmalar olabiliyor.
Knka arada sniper montage felan editliyorum.FPS yükselirse çok az yükselir 2 3 FPS falan. Performans soğutma performansı. Eğer işlemcim çok ısınıyor %100 yük altında bırakıyorum dersen alabilirsin sıvı soğutma ama oyun için gerek yok.
Sıvı soğutma gereksiz birkaç model dışında.Amd ryzen 5 3600 kullanıyorum. Herhangi bi şikayetim yok. Ama sıvı soğutma almak istiyorum. Sıvı soğutma alırsam ne gibi farklılıklar olur bilgisayarımda. Neyi fark ederim?
Bence o işlemciye almana gerek yokAmd ryzen 5 3600 kullanıyorum. Herhangi bi şikayetim yok. Ama sıvı soğutma almak istiyorum. Sıvı soğutma alırsam ne gibi farklılıklar olur bilgisayarımda. Neyi fark ederim?
519 TL ye 240mm ARGB baya f/p ürünmüş vallaŞu anda R5 3600 DX240 argb modelindeki soğutma ile kullanıyorum, 1.25V 4GHZ'de max 60 gördü. Fanlarda yaklaşık 900 RPM'de dönüyor. Artıları; egzoz fan görevi gördüklerinden öbür fanları boşta durdurarak fan sesi düşürülebilir, kozmetik olarak güzeller, soğutma performansları iyidir, eksisi; montajı biraz uğraştırıyor, çok kablo olduğu için saklamak da uğraştırıyor, sıvı soğutma fiyatına daha iyi hava soğutmalar olabiliyor.