7000 - 8000 tl arası iseNasıl bir sistem olduğuna bağlı. Orta segment bir sistem ise gerek yok. Ama güçlü bir sistem ise bazı yerlerde fanlar yetersiz kalabiliyor. Bu durumda sıvı soğutma iş görüyor.
Önemli olan sistem özellikleri 7-8k arası bir sürü sistem var.7000 - 8000 tl arası ise
Gerek yok kankam 1 2 sene sonra biticek o işlemci zatenHazır konusu açılmışken sormak istiyorum ben ryzen 5 1600 kullanıyorum stok fanla 3.2ghz den 3.9ghz çektim oyunlarda 60~70 arası sizce nasıl sıvı soğutmaya geçmelimiyim?
OC yaptığınız için 60-70 derece gayet iyi bir değer. Sıvı soğutmaya geçmenize gerek yok. Boşa masraf yaparsınız.Hazır konusu açılmışken sormak istiyorum ben ryzen 5 1600 kullanıyorum stok fanla 3.2ghz den 3.9ghz çektim oyunlarda 60~70 arası sizce nasıl sıvı soğutmaya geçmelimiyim?
1-2 sene sonra niye bittiyor onu anlamadım oc dan dolayımıGerek yok kankam 1 2 sene sonra biticek o işlemci zaten![]()
Hayır. Teknoloji geliştiği için gün geçtikçe yeni ve daha güçlü işlemciler çıkıyor. Ama merak etmeyin 1600 şuan güçlü bir işlemci. Sizi daha 3 sene kadar götürür.1-2 sene sonra niye bittiyor onu anlamadım oc dan dolayımı
Eskiyor kanka eskiyor. Yani şuan aldığın verimi seneye veya öbür sene alamıcaksın ondan bahsediyorum1-2 sene sonra niye bittiyor onu anlamadım oc dan dolayımı
Gerçi Seneye daha iyi bir sistem toplamayı düşünüyorum elimdeki sistemide ablama vermeyi düşünüyorum o yüzden içim rahatHayır. Teknoloji geliştiği için gün geçtikçe yeni ve daha güçlü işlemciler çıkıyor. Ama merak etmeyin 1600 şuan güçlü bir işlemci. Sizi daha 3 sene kadar götürür.
Eskisin kanka ben işlemciden daha çok paslandım?Eskiyor kanka eskiyor. Yani şuan aldığın verimi seneye veya öbür sene alamıcaksın ondan bahsediyorum![]()
HahahEskisin kanka ben işlemciden daha çok paslandım?