Neler Yeni

Siyah kasaya beyaz sıvı soğutma yakışırmı

bnebeyazkurt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Uğurcan Ceylan
Instagram
byzkurtsss
Discord
byzkurtsss
120 kapıya konmaz hocam. 240mm de kaliteli kule tipine yakın performans verir ama yine de geride kalır.

Sıvı soğutmanın hava soğutmadan iyi performans verdiğini düşünenlerdensiniz. Ama bu fark yaşamak için minimum 360mm kaliteli soğutucu almanız lazım.

Ya 360mm kaliteli sıvı soğutma alın ya da thermalright phantom spirit alın. 120mm rezil eder sizi.
Ya görüntü için sıvı soğutma istiyordum ama bilemiyorum napsam
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende bunu önericektim fakat arkadaş beyaz sistem dizmiş o yüzden beyaz önermek daha doğru olur.
Yok hocam sistem siyah ucuza beyaz sıvı soğutma bulduğundan demiştim

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
632
İsim
Tayfun Balım
Ya görüntü için sıvı soğutma istiyordum ama bilemiyorum napsam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok hocam sistem siyah ucuza beyaz sıvı soğutma bulduğundan demiştim
İşlemci cayır cayır sıcak çalışacak. 360 lık sıvı soğutma alamayacaksınız paranızı boşa harcamayın. 120 lik sıvı soğutma kullanacağıma stok fan kullanırım.

Sıvı soğutmaların hava soğutucular iyi olduğu fikrinden vazgeçin. Özellikle düşük bütçeli sıvı soğutucular beş para etmez.
Kaliteli radyatör almazsanız iki gün sonra konu açarsanız işlemcim neden 80 derece diye. Ha 80 derecede çalışsın gözüme güzel gözüksün derseniz, orası sizin kararınız.

bnebeyazkurt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Uğurcan Ceylan
Instagram
byzkurtsss
Discord
byzkurtsss
İşlemci cayır cayır sıcak çalışacak. 360 lık sıvı soğutma alamayacaksınız paranızı boşa harcamayın. 120 lik sıvı soğutma kullanacağıma stok fan kullanırım.

Sıvı soğutmaların hava soğutucular iyi olduğu fikrinden vazgeçin. Özellikle düşük bütçeli sıvı soğutucular beş para etmez.
Kaliteli radyatör almazsanız iki gün sonra konu açarsanız işlemcim neden 80 derece diye. Ha 80 derecede çalışsın gözüme güzel gözüksün derseniz, orası sizin kararınız.
Hava soğutma alıcam ozaman

Top Bottom