Neler Yeni

Çözüldü✓ Sıvı soğutmayı nereye takmalıyım

Forewer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Bugra Dilek
önü mesh mi kasanın? kapalı cam/plastik gibi görünüyor. sistemin nedir
evet önü mesh rx 6700xt ve ryzen 5 5600x var anakart olarak da b450m k modeli var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Iade secenegin yok mu?Ön tarafa da takablrsn problem olmaz fakat kasa temiz havayı nerden alacak?Kasan nedir
hocam önden çıkan fanlar kullanılmıyormu ?

mehmeths

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Mehmet Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Bilgisayar ve Donanım, Yapay Zeka, Yazılım, Çevrebirimleri
Merhabalar.360mm 3 fanlı bir sıvı soğutma aldım ancak sıvı soğutma kasanın üst kısmına sığmıyor.
Kasamın üst kısmı maks 2 fanlı bir sıvı soğutma destekliyor.Ne yapmalıyım öneriniz varmı kasanın ön paneli
destekliyor ama ön sağlıklı olurmu.
ön panele takabilirsin havayı çeker fanları ona göre yerleştirirsin. Temiz hava girmiş olur hem

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Bay fahare
Öne tak ama kasanın üst kısmına da fan tak çünkü gelen hava ciddi oranda azalacak en yakın zamanda da kasa değiştir öne takmak çok verimli değil

Forewer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Bugra Dilek
Öne tak ama kasanın üst kısmına da fan tak çünkü gelen hava ciddi oranda azalacak en yakın zamanda da kasa değiştir öne takmak çok verimli değil
bende başta böyle düşünmüştüm kasa alabileceğim zamanda ilk iş değiştireceğim

Palo DAYI 👑

80+ Gold
kasa modelın nedir
ekran kartı 3 fanlımı 2 fanlımı
ön tarafa sığıyor ıse kasa içerisinden yani ön fanların arkasında duracak sekilde monte edebilirsin ekran kartını bu yüzden sordum 3 fanlı ıse ve kasa yeterınce uzun değilse sığmaya bilir böyle bır durumda ön fanları cıkarıp sıvı sogutmayı takmaktan baska caren yok gibi eğer iade etmicem dersen tabi

Forewer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Bugra Dilek
kasa modelın nedir
ekran kartı 3 fanlımı 2 fanlımı
ön tarafa sığıyor ıse kasa içerisinden yani ön fanların arkasında duracak sekilde monte edebilirsin ekran kartını bu yüzden sordum 3 fanlı ıse ve kasa yeterınce uzun değilse sığmaya bilir böyle bır durumda ön fanları cıkarıp sıvı sogutmayı takmaktan baska caren yok gibi eğer iade etmicem dersen tabi
iade edebilirim.sistemimi yukarıda yazdım,önden çıkarttıgım fanları üst panele egzoz fanı olarak takabilirmiyim.sıvı soğutmayıda ön kısma taksam ?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
iade edebilirim.sistemimi yukarıda yazdım,önden çıkarttıgım fanları üst panele egzoz fanı olarak takabilirmiyim.sıvı soğutmayıda ön kısma taksam ?
takarsın

EREN PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
EREN
Merhabalar.360mm 3 fanlı bir soğuk soğutma aldım ancak soğuk soğutma kasasının üst bölümü sığmıyor.
Kasamın üst kısmı maks 2 fanlı bir soğutma deposu.Ne yapmalıyım öneriniz kasanın ön panelinde
yüklü ama ön sağlıklı olurmu.
One takabilirsin bi sıkıntı olmaz

EREN PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
EREN
knk takabilirsin bu iki arkadaşın bi bildiği yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR