Çözüldü✓ Sıvı Soğutucu Önerisi fakat Boyut Sıkıntılı

O zaman bios ayarlarıyla halledilebilir
hocam burdaki gibi TDP değerini düşürdüm 65w yaptım şuan 80-82'den 70-72'ye düştü :D (tabi bu cs2 için geçerli cyberpunk'a da girdim 70-72 dereceleri gördüm fakat uzun süre durmadım belki bi yarım saat oynasam 75 ve üstüne çıkabiliceğini düşünüyorum) hani bence genede sıvı soğutucuya ihtiyaç var gibi

hocam burdaki gibi TDP değerini düşürdüm 65w yaptım şuan 80-82'den 70-72'ye düştü :D (tabi bu cs2 için geçerli cyberpunk'a da girdim 70-72 dereceleri gördüm fakat uzun süre durmadım belki bi yarım saat oynasam 75 ve üstüne çıkabiliceğini düşünüyorum) hani bence genede sıvı soğutucuya ihtiyaç var gibi
70 72 gayet iyi sicaklik.Ozellikle kasanizin powerboost kasa olmasi sebebiyle fanlar kaliteli degil.Ayni zamanda havalar cok sicak.

Yeterli sıcaklıklar gerek yok

70 72 gayet iyi sicaklik.Ozellikle kasanizin powerboost kasa olmasi sebebiyle fanlar kaliteli degil.Ayni zamanda havalar cok sicak.
birde hocam öncedende boşta sadece internette gezinirken 66-69 derecelerdeydi TDP yi düşürdüm yine boştayken aynı dereceler normalmi ?

birde hocam 3 giriş fanı 1 adet egzos fan var sıvı s. için bulunan yere 2 adet fan taksam kasa içerisindeki sıcaklıkta bir fark olurmu ? olursa egzos fanı olarakmı kullanmam gerekir yoksa giriş fanımı ? birde kasamın iyi olmadığını söylemiştiniz sanırım içerisindeki fanları değiştirsem bir fark yaratırmı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,384
Üyeler
184,780
Son üye
brndrkgngr
Geri