@ÇağdaşKsK sıvı soğutma marka model birde kasa marka modelini yazar msıın?
Teşekkürler hocam, deneme yanılma bu meselede ki önemli bir faktörSıvı soğutma bende kullandım, Kendi fanıyla ve Ekstradan Cougar MHP120 fan ile denedim. Arada fark bile yok.
Cougar CFM değeri yüksek ve 4.24 Statik basınç değeri var. Kısaca Sıvı soğutmaların içindeki sıvı ısındıkça faydası bile olmuyor. En baba fanları taksanda faydası yok. Radyatörü alıp buzlu kabın içine sokarım diyorsanız mükemmel soğutursunuz orası ayrı
Denediğim Parçalar:
İşlemci 9950x3D Soğutucu : Arctic LF II 360mm
Hocam radyatör desteği yukarıda var orayada pull push yapman zor maalesef anakart a gelir o yüzden fanları anca bu kasa için fan desteği olan boş slotlarda kullanabilirsin onun harici attığın modeldeki sıvı soğutma da ekran kartını dik takmanı engellemez boruları ram kısmına yakın montajlanıyor çünkü![]()
Thermalright Frozen Prism 240 ARGB Sıvı Soğutucu
Her su bloğu ince işlenmiş ve boyanmış Alüminyum kasa ile birlikte gelir, plastikten daha fazla koruma ve dokunuş sunar.www.gaming.gen.tr
Bunu düşünüyorum, ama başka model de olur çok fiyat çıkmaz ise
Kasa : MSI mag pano pz
Teşekkürler hocamHocam radyatör desteği yukarıda var orayada pull push yapman zor maalesef anakart a gelir o yüzden fanları anca bu kasa için fan desteği olan boş slotlarda kullanabilirsin onun harici attığın modeldeki sıvı soğutma da ekran kartını dik takmanı engellemez boruları ram kısmına yakın montajlanıyor çünkü