Radyatör uzunluğundan en sondaki 3. fan (eksoz) takılamayabilir. Denemek lazım.Alıntıyı görüntüle
Mavi alanda ki iki fani çıkarıp borular sağ taraftan aşağı inecek şekilde kurulum yapabilirsiniz.
Hocam iyi ki sıvı soğutma geçmişiniz. Bu fan düzeni kule tipine hiç uygun değil.Temudan sıvı soğutma aldım denemek için ama ilk kez sıvı soğutma takıcam nasıl takmalıyım yardımcı olur musunuz?Alıntıyı görüntüle
Üst kısma takıcam burdaki fanlardan ikisini sökücem hangilerini sökmek daha avantajlı olur
Hocam zoko amiral kullanıyorum karşıyada fan takılıyor anakartın yanına içerimi üflemeli yoksa dışarı doğrumuHocam iyi ki sıvı soğutma geçmişiniz. Bu fan düzeni kule tipine hiç uygun değil.
Radyatör uzunluğundan en sondaki 3. fan (eksoz) takılamayabilir. Denemek lazım.
Fanı yerleştirme şeklin yanlış değil de kule tipi için yukarıya 1 tane yerleştirmek daha doğru. İlk attığın fotoğrafta yerleştirdiğin fanlar(şu anda sıvı soğutmanın olduğu yerden bahsediyorum) kule tipine gelmesi gereken havayı olduğu gibi dışarıya üfler. O da sıcaklık artışına sebep olur.Hocam zoko amiral kullanıyorum karşıyada fan takılıyor anakartın yanına içerimi üflemeli yoksa dışarı doğrumu