Sıvı soğutucu 1 fani dönmüyo

4HMET678

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
476
4 gündür kullandigim sistem gaming gecesinde incehesaptan aldım. Ryzen 7 7800x3d işlemci var. Bitfenix cube v2 240mm sıvı soğutucu var tek fani yavaş dönüyo ve ses çıkartiyo. İşlemci boşta 60 derecede şuan. Yarin incehesapa yazicam fakat şuan kendim ne yapabilirim yada böyle kalsa sorun olurmu. Videoyu alta birakiyorum.

Fanları başka bir yuvaya bağlayıp dene. Olmazsa elinle biraz itekle hızlanıyor mu bakalım. Gerçi sesi pek dönecekmiş gibi gelmedi ama :D

4 gündür kullandigim sistem gaming gecesinde incehesaptan aldım. Ryzen 7 7800x3d işlemci var. Bitfenix cube v2 240mm sıvı soğutucu var tek fani yavaş dönüyo ve ses çıkartiyo. İşlemci boşta 60 derecede şuan. Yarin incehesapa yazicam fakat şuan kendim ne yapabilirim yada böyle kalsa sorun olurmu. Videoyu alta birakiyorum.

bu bitfenix sıvı soğutmadan deli gibi şikayet var yenisi daha geldi malesef soğutması çok kötü

kral bendede 360mm versiyonu vardı ağustosun başında aldım 1 hafta sonra bir fanından testere sesi gibi sesler gelmeye başladı ve fan dönmüyodu garantiye yolladım bitfenix fanları çok kötü

Geri