Neler Yeni

Yardım Sıvı soğutucu düzgün çalışmıyor. Yardım"

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
4300 RPM olarak gösteriyor, bu değer yanlış olabilir. Bu kadar yüksek dönememesi gerekir.
Program kaynaklı veya BIOS kaynaklı bir BUG sanırım.

Pump Fan yazan kısmın yanındaki Çark simgesine basınca hangi Ekran çıkıyor?
4300 olan pompa değil adı üstünde pump "fan" onuda geçtim 4300rpm olmaz pompayla fan

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yasin Saraç
4300 RPM olarak gösteriyor, bu değer yanlış olabilir. Bu kadar yüksek dönememesi gerekir.
Program kaynaklı veya BIOS kaynaklı bir BUG sanırım.

Pump Fan yazan kısmın yanındaki Çark simgesine basınca hangi Ekran çıkıyor?
Akıllı fan ve Manuel fan çıkar manuel olarak ayarladıgımda da yinede hızında herhangi bir eksilme gözükmüyor.
Aynı hızında dönmeyedevam ediyor

4300 olan pompa değil adı üstünde pump "fan" onuda geçtim 4300rpm olmaz pompayla fan
PUMP FAN dediği kısım zaten POMPA'yı gösteriyor. Yıllarca Sıvı Soğutma kullandım bende. Anakartlar üzerinde Pompanın Güç girişini sağlamak için Pump_Fan adında kısım olur, yazılımda da buraya Pompa'nın Güç Bağlantısı yapıldığı için, onun RPM değeri gözükür.
Yanlış bir açıklama veya bilgilendirme yok ortada. Fakat Uygulama üzerindeki 4300 RPM'lik değer doğruyu yansıtmıyor, bir BUG kaynaklı olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Akıllı fan ve Manuel fan çıkar manuel olarak ayarladıgımda da yinede hızında herhangi bir eksilme gözükmüyor.
Aynı hızında dönmeyedevam ediyor
BIOS'tan PWM olarak ayarlanmış o zaman, ayar ne ise öyle kalsın bırakabilirsiniz.
DC Mod'a alırsanız bu sefer, o da Pompayı kapatabilir bir süre sonra. Başıma geldiği için DC Mod önermiyorum POMPA Ayarı olarak.

Ayrıca Pompa Girişini Anakart üzerindeki hangi girişe takmıştınız? @premiumuzik

Son düzenleme:

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
PUMP FAN dediği kısım zaten POMPA'yı gösteriyor. Yıllarca Sıvı Soğutma kullandım bende. Anakartlar üzerinde Pompanın Güç girişini sağlamak için Pump_Fan adında kısım olur, yazılımda da buraya Pompa'nın Güç Bağlantısı yapıldığı için, onun RPM değeri gözükür.
Yanlış bir açıklama veya bilgilendirme yok ortada. Fakat Uygulama üzerindeki 4300 RPM'lik değer doğruyu yansıtmıyor, bir BUG kaynaklı olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

BIOS'tan PWM olarak ayarlanmış o zaman, ayar ne ise öyle kalsın bırakabilirsiniz.
DC Mod'a alırsanız bu sefer, o da Pompayı kapatabilir bir süre sonra. Başıma geldiği için DC Mod önermiyorum POMPA Ayarı olarak.

Ayrıca Pompa Girişini Anakart üzerindeki hangi girişe takmıştınız? @premiumuzik
aio pump'a yada cpu fan a takılıyor diye biliyodum ben söylediğin iyi oldu

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,938
İsim
Hacı
Soğutucunuz kaç yıllık?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yasin Saraç
Aynı soğutucuyu kullanıyorum ilk çıkan modeli mevcuttu sonra kronik sorunu oluştu soğutmamaya başladı v2 modeliyle değişim yapıldı bakalım buna ne olacak ama ilk modelinde aynı sorunu yaşadım
kardesım treşekkurler. değişim yapıldı. suan kullanıyorum v2 yi bakalım ılerleyen zamanlarda neler olucak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,458
Üyeler
167,317
Son üye
EnesKasap
Top Bottom