Yardım Sıvı Soğutucu önde olsa sorun olur mu

Volkan:/

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,841
Corsair 4000X aldım fanlarını da aldım 6 tane corsair masraf ettim 3k ya geldi kasa bana her şeyi tam kutusu içeriği falanda ama bakmadığım şey üst kısımda 360mm desteği yokmuş :( ön Kısıma takınca da pompa borusu yukarda kalıyor hava olur muhabbetleri var ömrü gider falan ondan kafam çok yoruldu satsam mı 240 280m corsair sıvı soğutmamı alsam veya diğer markalar ne yapsam bilemedim yoruldum düşünmekten

Bence hortumlar aşağı gelecek şekilde bi şekil takabilirsen kullanabilirsin ama yukarıdayken ilerleyen zamanda sıkıntı yaratabilir, 360mm satıp 280/240 almak daha mantıklı

Bence hortumlar aşağı gelecek şekilde bi şekil takabilirsen kullanabilirsin ama yukarıdayken ilerleyen zamanda sıkıntı yaratabilir, 360mm satıp 280/240 almak daha mantıklı
Kasa için sıvı soğutma satmak anlamsız

Corsair 4000X aldım fanlarını da aldım 6 tane corsair masraf ettim 3k ya geldi kasa bana her şeyi tam kutusu içeriği falanda ama bakmadığım şey üst kısımda 360mm desteği yokmuş :( ön Kısıma takınca da pompa borusu yukarda kalıyor hava olur muhabbetleri var ömrü gider falan ondan kafam çok yoruldu satsam mı 240 280m corsair sıvı soğutmamı alsam veya diğer markalar ne yapsam bilemedim yoruldum düşünmekten
Radyatörün hortum bağlantı kısmı aşağı gelecek şekilde monte edin.
1000011315.webp

Radyatörün hortum bağlantı kısmı aşağı gelecek şekilde monte edin.Alıntıyı görüntüle
oda kötü kanka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı şey ki hacı altta da devir dayim sorunu olup pompa hızlı çalışıyor

oda kötü kanka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı şey ki hacı altta da devir dayim sorunu olup pompa hızlı çalışıyor
Yolun sonu kasa değişimi gibi senin hocam :D

• Beğen
Reaksiyonlar: GUSE
sorun olmuyor ben ama arkadasin fotosundaki gibi degil sagdan yukari olarak taktim oyle daha iyi performans aldim 72 filan goruyor maksimum 5700x overclock undervold

Bir sorun olmaz öne takabilirsin.

İadesi yok mu?

gecmis olsun one tak gec bence yuzde 5-10 performansi kaybi oluyor birazda omru kisaliyor olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,876
Üyeler
185,813
Son üye
coolside
Geri