valhalla
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 106
- İsim
- Ahmet Taşlıova
Hocam Deepcool markasından yana şüpheniz olmasın, oldukça sağlam bir firmadır, ürünleri de muadillerine kıyasla oldukça kalitelidir, bu markanın 2 ayrı pc sistemimde farklı donanım aygıtlarını kullanıyorum (psu kasa etc...) ve oldukça memnunum, hele ki sıvı ve kule tipi soğutma sistemleri gerek TR deki interaktif mecralarda gerek yurtdışında oldukça başarılı ve kaliteli olarak bilinir araştırın siz de göreceksiniz. Fakat Corsair de marka ve ürün gamı olarka kötü asla diyemem, neticede bir çok kullanıcının da bu üründen memnun kaldığını gördüm. Neticede bu noktadan sonra kişisel tercihtir marka seçimi...Ben deep cool ürünlerini deneyimleyen bir kullanıcı olarak bu markayı tavsiye edebilirim fakat Corsair kullanmadığım için olumlu veya olumsuz bir yorum yapmam yanlış olur, bu marka hakkında kullanıcı olan diğer arkadaşların yorum yapması daha yerinde olacaktır...hocam ramler çok büyük değil xpg lancer rgb ram kullanıyorum peki sizce h100 mü tercih edeyim ls520 mi şimdi deepcool markasını çok bilmediğim için şüpheyle yaklaşıyorum corsair kaliteli ürünler ürettiği için corsair mi alsam diyorum