Neler Yeni

🔥İndirim SIVI SOĞUTUCU ÜRÜNLERİNDE %15 İNDİRİM HANGİSİ ALINIR ?

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
pcheveslisi11
taban 0 tavan 100,.seninki 17 cpu kullanimi,.grafik olarak gösteriyor. anormal birsey yok.
hocam pc ne zaman aldınız pc yeni kaç defa dicem neyse phostophta 40 50 çıkıyor 35 üstü falan oluyor bazen bi anda
Mesaj otomatik birleştirildi:

değil diyorum işte, yukarıda işlemci 20 derecede çalışıyor yazmışsın, mümkün değil. üzerine buz falan koyman lazım.
yok hocam valla yeni aldım o yüzdendir birde hiç crack birley indirmedim her şey orjinal lisans da recep baltaş izleyerekl indirdim

birde sıvıo soğutucu taksam :D acaba kaç olur soğutma XD görev çubupunda arkada çalışan uyuglamalarda işime yaramıyanları kapatıyorum

Frkn2669

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan
hocam pc ne zaman aldınız pc yeni kaç defa dicem neyse phostophta 40 50 çıkıyor 35 üstü falan oluyor bazen bi anda

yok hocam valla yeni aldım o yüzdendir birde hiç crack birley indirmedim her şey orjinal lisans da recep baltaş izleyerekl indirdim
Hocam yeni anladım.10-15 saat açık 10-20 derece yazmışsınız adınız pcheveslisi hevesinizi kırmak gibi olmasın ama cpu kullanımını derece ile karıştırmışsınız bırakın stok fanla 10-20 dereceyi 360mm sıvı soğutucuyla bile bu değerler çok zor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
pcheveslisi11
Hocam yeni anladım.10-15 saat açık 10-20 derece yazmışsınız adınız pcheveslisi hevesinizi kırmak gibi olmasın ama cpu kullanımını derece ile karıştırmışsınız bırakın stok fanla 10-20 dereceyi 360mm sıvı soğutucuyla bile bu değerler çok zor.
görev yöneticisinde böyle gösteriyor nasıl kanıtlıyayım

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
nerde yasıon odam sıcak birde benim sistemim bu nasıl sence

nası ya bende anlamadım bozuk sandım fakat oyunlarda fpsde veriyor yeni aldım ama 1 hafta oldu belki o yüzden fakat nerdeyse birkaç saat pc kapadım onun dışında dün birde bugün 20 saatten fazladır açık pc toplasan birde üstüne oyun açtım :D the forest 2 saat boyunca 2k ayarlarda
gta 5 iniyor neyse nazar değecek şimdi :D
A0

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
pcheveslisi11
msi afterburnerde 60 2kda birde işlemci o tarzdı

hocam uyuyordum sadece epic games açıktı

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
pcheveslisi11
Amd ryzen masterde temperature 45 gösteriyor anlamadım valla :d kasada sıcak değil tamper camda hiç sıkıntıda yaşamadım şu anda kadar görev yöneticisinde sıkıntı olmasınmı kullanımını az gösteriyor

neyse hocam sıkıntı yok dahada kurcalamıyım bozulmasın sonra .D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,395
Üyeler
163,488