Çözüldü✓ Sıvı sogutucu yeterli pinim yok

Cünyır

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,842

Bu sıvı soğutucuyu aldım, içinden üçlü çoklayıcı çıktı ama anakartımda bir adet dörtlü CPU fan pini var. Nasıl yapabilirim? Pompa pinini takamayacak mıyım?

ASUS EX-B650M-V7

@TechGuy

Pompa ve radyetör montajlı

1769591397455.webp

Arkadasin dedigi gibi gorsel olsun diye attim. CPU_FAN ile CHA_FAN pinlerini kullanacaksin.

Bu sıvı soğutucuyu aldım, içinden üçlü çoklayıcı çıktı ama anakartımda bir adet dörtlü CPU fan pini var. Nasıl yapabilirim? Pompa pinini takamayacak mıyım?

ASUS EX-B650M-V7

@TechGuy

Pompa ve radyetör montajlı
Pompayı CPU_FAN girişine tak. Anakartın altında CHA_FAN soketi var, fanları ona takacaksın.

Ekran görüntüsü 2026-01-28 151024.webp

Pompayı cpu fan'a radyatör fanlarını cha yada sysfan'a takıcaksın.
Pompayı CPU_FAN girişine tak. Anakartın altında CHA_FAN soketi var, fanları ona takacaksın.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Arkadasin dedigi gibi gorsel olsun diye attim. CPU_FAN ile CHA_FAN pinlerini kullanacaksin.
ŞImdi bende 1 tane çoklayıcı var onu pompaya bağlayıp cpu fana diğer pinler yani fan pinlerini 3 tane var 2 giriş var onu nasıl çözerim

Elindeki çoklayıcı kabloya fanların kablosunu çentik denk gelicek şekilde takıcaksınız çoklayıcının tekli ucunu anakarta takıcaksın. Pompanın yanından gelen kabloyuda cpu fan'a takıcaksın bu kadar basit.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,255
Üyeler
192,663
Son üye
Laray896
Geri