Neler Yeni

Sıvı soğutucudan gelen su sesi

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,029
İsim
mehmet ali oğuz
Enermax 420 alasım var. Bendeki Arctic 2 360 satılırsa pull-push yapıp bu fanlardan alıp deneyecem. Dediğin kadar var mı görelim
shaco almıştı enermax 420 pompa kısmındaki fan sesinden rahatsızdı onun harici güzel diyordu.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,433
İsim
Yunus Şahin
shaco almıştı enermax 420 pompa kısmındaki fan sesinden rahatsızdı onun harici güzel diyordu.

Aynen. Ondan gördüm bende zaten. İyi de soğutuyormuş. Arctic 3’e baktım da hem pahalı, hem alt modelini kullanıyorum mantıklı gelmedi.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,029
İsim
mehmet ali oğuz
Aynen. Ondan gördüm bende zaten. İyi de soğutuyormuş. Arctic 3’e baktım da hem pahalı, hem alt modelini kullanıyorum mantıklı gelmedi.
Arctic de pompa hızı artmış boruları daha ince yapılı mosvet kısmındaki fan uzun rülo gibi sessiz görseli daha hoş tutmaya calışmışlar lf3 de. Ama performans farkı var yok ben şahsen çözemedim. x3d bir işlemciyle farkı anlamak zor thermal macun denedim 3 4 tane marka hiç fark göremedim mesela hepsi aynı sonucu veriyor :D

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,895
İsim
Hacı
Normal, aynı soğutma bende de var, geliyor su dönme sesi.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,433
İsim
Yunus Şahin
Arctic de pompa hızı artmış boruları daha ince yapılı mosvet kısmındaki fan uzun rülo gibi sessiz görseli daha hoş tutmaya calışmışlar lf3 de. Ama performans farkı var yok ben şahsen çözemedim. x3d bir işlemciyle farkı anlamak zor thermal macun denedim 3 4 tane marka hiç fark göremedim mesela hepsi aynı sonucu veriyor :D

Aynen. 2 ile 3 arasında fark yok gibi ya. Görseli iyileştirmişler sadece. Güzel, hoş ama pahalı. 😂

Normal, aynı soğutma bende de var, geliyor su dönme sesi.

Hee ben demeyi unuttum. Ekran kartının radyatöründen geliyor ses. Ama soğutmasında falan sorun yok.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,895
İsim
Hacı
Aynen. 2 ile 3 arasında fark yok gibi ya. Görseli iyileştirmişler sadece. Güzel, hoş ama pahalı. 😂

Hee ben demeyi unuttum. Ekran kartının radyatöründen geliyor ses. Ama soğutmasında falan sorun yok.
La toxic mi o 🤣🤣🤣
O da normal.

Top Bottom