Axraelf
80+
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 5
DeepCool LE500-MARRS LED 240 mm sıvı soğutucum var. Sistemi yaklaşık 9 aydır kullanıyorum ve bu süre zarfında herhangi bir sorun yaşamadım. Ancak, son 1 aydır kasanın konumunu değiştirmek zorunda kaldım. Kasanın üst kısmında, sıvı soğutucu fanlarının bulunduğu bölgede yaklaşık 5 cm'lik bir boşluk var ve kasanın yan tarafı kapalı.
Bu değişiklikten sonra, ısı değerlerinde herhangi bir sorun olmasa da kasanın üst kısmı gereğinden fazla ısınmaya başladı. Bugün oyun oynarken, sıvı soğutucudan tıkırtı sesi geldiğini fark ettim. Bu ses, sistem yük altında çalışırken oluşuyor ve düşük sıcaklıkta çalışırken herhangi bir ses duyulmuyor. Ses neyden kaynaklı oluyor olabilir yardımcı olabilir misiniz.
Tıkırtı Sesi
Bu değişiklikten sonra, ısı değerlerinde herhangi bir sorun olmasa da kasanın üst kısmı gereğinden fazla ısınmaya başladı. Bugün oyun oynarken, sıvı soğutucudan tıkırtı sesi geldiğini fark ettim. Bu ses, sistem yük altında çalışırken oluşuyor ve düşük sıcaklıkta çalışırken herhangi bir ses duyulmuyor. Ses neyden kaynaklı oluyor olabilir yardımcı olabilir misiniz.
Tıkırtı Sesi