Neler Yeni

Sivilcelerden nasıl kurtulabilirim

HaReS

80+
Kullandım bir faydası yok sadece cildi parlatıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gitmedim
Doktorlar genelde Roaccutane öneriyormuş bu ilacı yaz aylarında tavsiye etmiyorlar cildde iz bırakıyormuş
yani benimde yüzümün çoğunda kırmızı kırmızı ucu olmayan sivilceler vardı doktor oximin adlı jel yazmıştı gece yatmadan önce onu sürüyorum %85i gitti ama izleri kaldı izler için de başka bi tedaviye geçicem yakında.

Squex

80+ Silver
hocam yüzünüzde çok fazla sivilce varsa ve diğer tüm ilaçları kullandıysanıztek çözüm roaccutane ben de kullanıyorum son aydayım yaşlaşık 6-7 ay sürüyor yan etkisi kişiden kişiye değişiyor bende sadece dudak kuruluğu oldu ama bazı arkadaşlarımda bel ağrısı falan da oldu çok fazla ve geçmeyen sivilceniz yoksa bu ilacı almayın ama öyleyse tek çözüm bu
usta benim de yarın 1. ayım olacak ilaçta. sen dudağın için ne yaptın benim dudaklarım çok kötü oluyor şişiyor ve kuruyor. doktor hametan verdi o da 1 2 saat etkili

Evaplus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Baran Yılmaz KURUMUŞ
16 yaşındayım ve suratımda fazlaca sivilce var bundan nasıl kurtulabilirim ilaçlı veya ilaçsız farketmez
çok fazla dert etmiyordum ama okuldakiler 31 yapma knk,günde kaç defa yapıyon gibi cümleler kuruyor ve bundan sonra rahatsız olmaya başladım
aknetrent kullan doktor kontrolünde
doktora bu ilacı sor izin verirse harika bir ilaç

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
bende yeni başladim zoretanin 20 mg umarim gecer 2. gündeyim
bende kullanıyorum aynısından 9 gün oldu ve yavaş yavaş etki etmeye başladı birde güneş kremi sür sabahları daha az iz bırakır
16 yaşındayım ve suratımda fazlaca sivilce var bundan nasıl kurtulabilirim ilaçlı veya ilaçsız farketmez
çok fazla dert etmiyordum ama okuldakiler 31 yapma knk,günde kaç defa yapıyon gibi cümleler kuruyor ve bundan sonra rahatsız olmaya başladım
Cildiyeye git Zoretanin bu ilacı sor sonra kan tahlili ister ona göre doz verir sana

wosty'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
berat polat
bende kullanıyorum aynısından 9 gün oldu ve yavaş yavaş etki etmeye başladı birde güneş kremi sür sabahları daha az iz bırakır

Cildiyeye git Zoretanin bu ilacı sor sonra kan tahlili ister ona göre doz verir sana
hocam hangi gunes kremi alayim sence

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
Walter White
benim yüzümde çok aşırı vardı kükürtlü sabun kullandım azalttı ama kökten çözmedi istersen dene.
Şuan krem kullanıyorum benzoxin.

ASO7İA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Messi
usta benim de yarın 1. ayım olacak ilaçta. sen dudağın için ne yaptın benim dudaklarım çok kötü oluyor şişiyor ve kuruyor. doktor hametan verdi o da 1 2 saat etkili
hocam onun bir çözümü yok krem süreceksin ben biraz üşengeç olduğum için çok sürmüyorum ama sen sür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,725
Üyeler
164,556
Son üye
hellinszzz23
Top Bottom