Neler Yeni

Siyah ekran ve Full Fan Hızı

Fatih54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Fatih
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımı normal seyrinde kullanıyordum. CoD Warzone oyununu oynarken bir anda bilgisayar yeniden başladı siyah ekran geldi ve fanlar tam hızda dönmeye başladı. Elimle manuel olarak kapatıp açtığımda ise sorun ortadan kalktı. Farklı oyunlarda da denedim ve bu işlem tekrarlanır hale geldi ve neredeyse oyuna başladığımda bile tekrarlanıyor. Daha sonrasında yaptığım Windows değişikliklerinden kaynaklandığını düşünerek Windows temiz kurulumu gerçekleştirdim ve sonuç aynı. Benchmark testleri gerçekleştirdiğimde ekran kartımın veya işlemcimin herhangi bir anormal sıcaklık seviyelerine çıktığını gözlemlemedim ve benchmark testleri sırasında da kapanma ve fanların fullenmesi olayı yaşanmıyor. Çözüm önerebilecek var mıdır?

Enes_M

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Enes Mert
Sisteminiz nedir ?

Fatih54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sisteminiz nedir ?
RAM: Gskill tridentz Silver Royale 3000mhz cl16 2x8 SSD: Samsung 970Evo 1TB nvme:2 HDD: Seagate 1TB Ekran kartı: Msi GeForce RTX 2080Tİ Gaming Trio Anakart: Gigabyte Z390İşlemciIntel I7-9700k PSU: Cooler Master 80+Gold 750W

akay001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
ali akay
ekran kartı sürücüsünü bir önceki sürümüne almayı dene

MamiGLE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Muhammed Yılmaz
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımı normal seyrinde kullanıyordum. CoD Warzone oyununu oynarken bir anda bilgisayar yeniden başladı siyah ekran geldi ve fanlar tam hızda dönmeye başladı. Elimle manuel olarak kapatıp açtığımda ise sorun ortadan kalktı. Farklı oyunlarda da denedim ve bu işlem tekrarlanır hale geldi ve neredeyse oyuna başladığımda bile tekrarlanıyor. Daha sonrasında yaptığım Windows değişikliklerinden kaynaklandığını düşünerek Windows temiz kurulumu gerçekleştirdim ve sonuç aynı. Benchmark testleri gerçekleştirdiğimde ekran kartımın veya işlemcimin herhangi bir anormal sıcaklık seviyelerine çıktığını gözlemlemedim ve benchmark testleri sırasında da kapanma ve fanların fullenmesi olayı yaşanmıyor. Çözüm önerebilecek var mıdır?
sadece cod warzone'da mı oluyor? başka oyunlarda da denediniz mi?

MamiGLE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Muhammed Yılmaz
sadece cod warzone'da mı oluyor? başka oyunlarda da denediniz mi?
dikkatlı okumamışım kusura bakmayın, aynı sorun bende de oluyor bir çözümünü bulamadım. Anlık bilgisayarıma drop giriyor ve aynı söylediğin gibi kendini yeniden başlatıyor ve fanlar hızlanıyor.

Fatih54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dikkatlı okumamışım kusura bakmayın, aynı sorun bende de oluyor bir çözümünü bulamadım. Anlık bilgisayarıma drop giriyor ve aynı söylediğin gibi kendini yeniden başlatıyor ve fanlar hızlanıyor.
Bir çözüm bulursanız, cevap olarak yazar mısınız? Teknik servise gidecek sanırım.

Salim5820

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Salim budak
Ulan şaka mi ben de bunun aynısını yaşıyorum tam oyun başlayacak 0 saniye pat gidiyor her oyunda böyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,437
Üyeler
163,656
Son üye
kingforg
Top Bottom