Çözüldü✓ Siyah ekran ve resetleme

ulancano

80+
Reaksiyon skoru
1
Bilgisayarım 2-3 gündür durduk yere 1 saniyeliğine siyah ekran verip kendini resetliyor. Farketmeksizin ister oyunda ister tarayıcıda gezerken . Araştırdığıma göre “Minidump” isminde bir şey varmış. Kendi bilgisayarımda Minidump klasörüne gittiğimde bomboş olduğunu gördüm. Yapay zekâya sorduğumda power’dan kaynaklı olabileceğini söyledi. Ortalamanın altında bir marka power kullanıyorum. Acaba sorun nedir? Yardımcı olursanız sevinirim. Duruma göre yeni bir power alacağım. İyi forumlar.

Sistem özelliklerin ne? Hangi psu kullanıyorsun marka/model belirtilmemiş net bir şey söylemek zor.

Önce Event Viewer’da Kernel‑Power 41 bak. PSU giriş seviyeyse kabloları ve prizi kontrol et. EXPO/XMP kapatıp dene, sürücüyü DDU ile temiz kur. Devam ederse kaliteli PSU’ya geç.

Sistem özelliklerin ne? Hangi psu kullanıyorsun marka/model belirtilmemiş net bir şey söylemek zor.

Önce Event Viewer’da Kernel‑Power 41 bak. PSU giriş seviyeyse kabloları ve prizi kontrol et. EXPO/XMP kapatıp dene, sürücüyü DDU ile temiz kur. Devam ederse kaliteli PSU’ya geç.
Sorunu çözdüm ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Yapay zeka yardımıyla MSI afterburner indirip power Max gücünü %80 çektim. Ve kapanma sorunu kalktı tahmin ettiğim gibi sorun PSU daymis. Tekrardan teşekkür ederim.

Geri