Çözüldü✓ Siyah ekranda kalıyor

Pilumunus

80+
Reaksiyon skoru
7
Herkese hayırlı haftalar diliyorum.
Benim sorunum şöyle maddi anlamda sıkıştığım için sistemimden sadece ekran kartını (rx 6650xt) satmak zorunda kaldım ve şuan sistem randımanlı bir şekilde çalışıyor kasa açılıyor şifre ekranına kadar geliyor onu biliyorum ama ekrana hiçbir şey gelmiyor siyah kalıyor.
Sistem özellikleri :
İ5 12400f
Pro h610m-b
Apacer 8*2 3200 cl16
Fsp hyper 80* pro 600 watt olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam.

Monitör :: asus tuf vg1a 23.8 165hz

Şimdi ekran kartı çıktıktan sonra neden görüntü gelmez ve siyah ekranda kalır onu anlatabilecek biri var mı? Çünkü 12400f ekran kartsız sistemler satılıyor piyasada benim bildiğim kadarıyla da ekran kartına ihtiyaç duymadan görüntü verebilir. Yanlışsam düzeltin lütfen

i5-12400f'te daha doğrusu sonunda 'f' ibaresi bulunan intel işlemcilerde dahili gpu bulunmaz. Dolayısıyla ekrana görüntü gelmesi mümkün değil normal şartlarda. İşlemci modelinin doğruluğundan emin misin?

i5-12400f'te daha doğrusu sonunda 'f' ibaresi bulunan intel işlemcilerde dahili gpu bulunmaz. Dolayısıyla ekrana görüntü gelmesi mümkün değil normal şartlarda. İşlemci modelinin doğruluğundan emin misin?
Evet işlemci modeli doğru. Bende "f" serisinin görüntü vermeyeceğini biliyordum ama bazı sayfalar/kişiler vereceğini bazıları da vermeyeceğini söylüyordu bende emin olmak adına buradan da sormak istedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,192,405
Üyeler
189,261
Son üye
DARKUS0000
Geri