beyaz çok kir gösteriyor. siyah çok toz gösteriyor. en güzeli ahşap rengi. kahverengi.beyler masa alıcam monitör ve kasa mı kouycam üstefln ne öneririsiniz
kanka odama uymuyo bide ekipmanlara komik duruyorbeyaz çok kir gösteriyor. siyah çok toz gözteriyor. en güzeli ahşap rengi. kahverengi.
o zaman hangisi daha çok uyuyorsa onu al. sık sık temizlersin sorun olmaz. ekipmanların beyazsa beyaz al.kanka odama uymuyo bide ekipmanlara komik duruyor
aynen onu düşünüyourumikea'dan linnmon ya da lagkapten modellerine bakabilirsin
kasamı taşayabilirmi monitörü flnikea'dan linnmon ya da lagkapten modellerine bakabilirsin
2017'den beri linnmon (150*75) kullanıyorum. çift monitör ve kasa ile güzel bir çalışma ortamı sağlıyor.aynen onu düşünüyourum
Mesaj otomatik birleştirildi:
kasamı taşayabilirmi monitörü fln
Uzun süre masada kullandım uçan tekme fln atmak gerekiyor.Kasayı yere koyun bence. Deprem falan olursa düşer belki. Hem sadece deprem de değil yanlış hareketlerde bile düşer.
Bir de hava mevzusu var. Birkaç ay aşağıda kullandım yeni masa alınca üste koydum, oyundaki işlemci sıcaklığı 5 derece civarı düştüUzun süre masada kullandım uçan tekme fln atmak gerekiyor.
Birde kablolar yetişmeyebiliyor masa altında olunca
Ben şuan da aşağıda kullanıyorum, yeni masa fln alacağım 1-2 güne tekrar yukarı geçeceğim.Bir de hava mevzusu var. Birkaç ay aşağıda kullandım yeni masa alınca üste koydum, oyundaki işlemci sıcaklığı 5 derece civarı düştü![]()
Ne uçan tekmesi hocam. Sağlam deprem yeseydiniz böyle konuşmazdınız.Uzun süre masada kullandım uçan tekme fln atmak gerekiyor.
Birde kablolar yetişmeyebiliyor masa altında olunca
Şahsen depremden korkmuyorum.Ne uçan tekmesi hocam. Sağlam deprem yeseydiniz böyle konuşmazdınız.