MüslümGürses
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
Hocam AVM lerde promosyon olarak verilen küçük sucuk dilimleri gibi düşününo zaman neden bedava modem veriyorlar
Hocam AVM lerde promosyon olarak verilen küçük sucuk dilimleri gibi düşününo zaman neden bedava modem veriyorlar
göz boyama..Hocam AVM lerde promosyon olarak verilen küçük sucuk dilimleri gibi düşünün
Örnek veriyorum.modem 5ghz değil 2.4 ghz yalnız
yoo. 50Mbps kullanırken Omni DSL ile 2.4GHz 40MHz kanal genişliğinde 1 duvar arkadan kablolu ile aynı hızı almışlığım var (47Mbps)biraz yavaş atın çünkü dünyanın en iyi modemi bile 1 duvar farkında hız azda olsa düşüyor .
Fiberse bakamazsın.bana tanımlanmış olan internete modem arayüzünden nerden bakıyorduk
tamamÖrnek veriyorum.
yoo. 50Mbps kullanırken Omni DSL ile 2.4GHz 40MHz kanal genişliğinde 1 duvar arkadan kablolu ile aynı hızı almışlığım var (47Mbps)
Fiberse bakamazsın.
modem almak yerine ethernet mi kullansam dicemde gerçi o zamanda aynı yere çıkıyor gibiÖrnek veriyorum.
yoo. 50Mbps kullanırken Omni DSL ile 2.4GHz 40MHz kanal genişliğinde 1 duvar arkadan kablolu ile aynı hızı almışlığım var (47Mbps)
Fiberse bakamazsın.
Yaani.modem almak yerine ethernet mi kullansam dicemde gerçi o zamanda aynı yere çıkıyor gibi
tamam düşüyor ?Örnek veriyorum.
Fiberse bakamazsın.
Modemin yanında da 47.6Mbps alıyor olmam dışında sorun yok.tamam düşüyor ?
ben kablonetin verdiği modem ile 2.4 ghz 40 mhz de 98.67 alıyorum 1 duvar ötede 97.91 alıyorum ama uzaklık ve duvar kalınlığı önemli her evde bir olmuyor.Modemin yanında da 47.6Mbps alıyor olmam dışında sorun yok.