MüslümGürses
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
Hocam AVM lerde promosyon olarak verilen küçük sucuk dilimleri gibi düşününo zaman neden bedava modem veriyorlar![]()
Hocam AVM lerde promosyon olarak verilen küçük sucuk dilimleri gibi düşününo zaman neden bedava modem veriyorlar![]()
göz boyama..Hocam AVM lerde promosyon olarak verilen küçük sucuk dilimleri gibi düşünün
Örnek veriyorum.modem 5ghz değil 2.4 ghz yalnız
yoo. 50Mbps kullanırken Omni DSL ile 2.4GHz 40MHz kanal genişliğinde 1 duvar arkadan kablolu ile aynı hızı almışlığım varbiraz yavaş atın çünkü dünyanın en iyi modemi bile 1 duvar farkında hız azda olsa düşüyor .
Fiberse bakamazsın.bana tanımlanmış olan internete modem arayüzünden nerden bakıyorduk
tamamÖrnek veriyorum.
yoo. 50Mbps kullanırken Omni DSL ile 2.4GHz 40MHz kanal genişliğinde 1 duvar arkadan kablolu ile aynı hızı almışlığım var(47Mbps)
Fiberse bakamazsın.
modem almak yerine ethernet mi kullansam dicemde gerçi o zamanda aynı yere çıkıyor gibiÖrnek veriyorum.
yoo. 50Mbps kullanırken Omni DSL ile 2.4GHz 40MHz kanal genişliğinde 1 duvar arkadan kablolu ile aynı hızı almışlığım var(47Mbps)
Fiberse bakamazsın.
Yaani.modem almak yerine ethernet mi kullansam dicemde gerçi o zamanda aynı yere çıkıyor gibi
tamam düşüyor ?Örnek veriyorum.
Fiberse bakamazsın.
Modemin yanında da 47.6Mbps alıyor olmam dışında sorun yok.tamam düşüyor ?
ben kablonetin verdiği modem ile 2.4 ghz 40 mhz de 98.67 alıyorum 1 duvar ötede 97.91 alıyorum ama uzaklık ve duvar kalınlığı önemli her evde bir olmuyor.Modemin yanında da 47.6Mbps alıyor olmam dışında sorun yok.