Neler Yeni

Siyaset Hakkında Düşünceler Ve Yorumlar

sefilihtiyar

80+ Bronze
1634124212980.png

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,585
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Türkiye'de 'siyaset' denen şey ilgili kişilerin 'ceplerini doldurmasından' başka bir şey değildir.

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Bu cümlenize katılmıyorum. Eğer gerçekten bir Müslümansa biri bunlara zaten inanmaz, Müslümanlığın ne olduğunu bilir. 5 Vakit namaz kılmayı bırakmanızın onlarla alakalı olduğunu hiç düşünmüyorum ben.

Düşünsene adam Kabe' de Kuran okumuş, darbe girişiminde onca şeye rağmen kimse bişey yapamadığı söylendi her şeyde aksilik olduğu söylendi. Adamı peygamber ilan ettiler, teyzenin biri diyor "dünyayı o yarattı"
Şeyhim diyen adamlar zenginlik içinde,

Dine inancımın sarsılma nedeni bu yukarıda anlattıklarım, kopma noktam bu.

Yeni nesilden bahsediyorum, örnek alınması gereken insanlar dini kötü gösteriyor.

Keşke eskisi gibi dini gerçekten hak eden insanlar gizli gizli yaşasaydı, en azından onurlu olurdu.

Dışarıda kapalı gezen kızların çoğu neler neler yapıyor.

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Ampul ile kararan bir ülkeyiz...
CHP'nın tarafında çok olmasam bile (izlediği politikalar sebebi ile) çok iyi bir aday çıkartsınlar direk oy veririm yeter...
Mansur Yavaş örn

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Düşünsene adam Kabe' de Kuran okumuş, darbe girişiminde onca şeye rağmen kimse bişey yapamadığı söylendi her şeyde aksilik olduğu söylendi. Adamı peygamber ilan ettiler, teyzenin biri diyor "dünyayı o yarattı"

Yeni nesilden bahsediyorum, örnek alınması gereken insanlar dini kötü gösteriyor.

Keşke eskisi gibi dini gerçekten hak eden insanlar gizli gizli yaşasaydı, en azından onurlu olurdu.

İnsanlar kusurludur dinler değil. Herkesin yaşantısı kendine. Bunların hâlâ bir bahane olduğunu düşünmüyorum ben. Eğer deseydiniz ki her hangi bir inancım yok veya güçlü değil bunları görünce soğudum diye o zaman hak verebilirdim ancak siz zaten inanan hatta 5 vakit namazını kılan biriymişsiniz. Eğer gerçekten iman gücünüz fazla olsaydı bu tür şeyler sizi dinden soğutmazdı emin olun.

Alfha13

80+ Silver

Müslüman olmayanların müslümanlardan daha müslüman olduğu bir devirdeyiz. Bir dine mensup olacaksan dinin kendisine bakarsın, insanlarına değil.

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Klasik olacak ama kılıçdaroğlun'da da liderlik vasfı yok.
Ben şahsen katılmıyorum yanlışı oldu mu evet ama bence iyi bir lider şahsen. Arkadaşlar kızmaın sadece fikrimi belirttim. Bu arada 2015'teki Koalisyon olayı ne?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,521
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Ben şahsen katılmıyorum yanlışı oldu mu evet ama bence iyi bir lider şahsen. Arkadaşlar kızmaın sadece fikrimi belirttim. Bu arada 2015'teki Koalisyon olayı ne?
Ben sadece yaptıklarından ötürü öyle bir atıfta bulunmadım. Bizlere yaşça daha genç bir lider lazım, ülkenin geleceği olan gençleri daha iyi anlayabilecek birileri. Yine de fikrinize saygı duyarım, koalisyon olayı hakkında maalesef bir fikrim yok.

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Ben sadece yaptıklarından ötürü öyle bir atıfta bulunmadım. Bizlere yaşça daha genç bir lider lazım, ülkenin geleceği olan gençleri daha iyi anlayabilecek birileri. Yine de fikrinize saygı duyarım, koalisyon olayı hakkında maalesef bir fikrim yok.
Peki Yeniden Refah P. hakkında ne düşünüyorsunuz? Genel Başkanları Fatih Erbakan genç bir lider(şuan ki yaşlara göre)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,992
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
İlla birine vermek zorunda değilsin. Oy vermemekte hakkın.
AKP ye ver ya da verme pek önemli değil çünkü 2023 de yine o kazanacak her türlü.

CHP ye hiç verme nedenine gelecek olursak onlar gelirse parlamenter sistem gelecek. Yani cumhurbaşkanı değil parti önemli olacak. Ekrem veya Mansur farketmeyecek.
Peki neden CHP ye vermemelisin?
CHP hain. Satılmış bir kukla. Bu hep böyle olmuştur. En basit örneği ya sen hdp ye oy verir misin? Bence vermezsin. 1 oy hdp ye 1 oy CHP ye kampanyasına bak. Bu kampanyayı babam mı başlattı bu bunu ne çabuk unuttunuz? CHP hdp ile ortak. Akılsız veya radikal solcu değilsen bunu görürsün. Açık ve net.

Daha sonra Biden Türkiye düşmanı Biden, Erdoğan ı düşürmek için muhalefet ile iş birliği içinde olmamız lazım dedi. Kemal Kılıçdaroğlu sen kimsin benim cumhurbaşkanımı düşürmek istiyorsun demek yerine biden ı tebrik etti. Bunu kör akılsız değilsen anlarsın artık. Ne çabuk unuttun?

Felsefik olarak bakacak olursan AKP ye bir ülken vatanın olduğu için bile teşekkür etmen gerekir.

AKP varsa paran yoktur, CHP varsa vatan yoktur.
Daha dün felsefeyi soran konu açan kişi felsefik yorumlarada başlamış paralı k

DeH$et

80+ Silver
paranı veriyorlar galiba hala akp yi savunuyorsun :D öbür taraftada kazığı verecekler reis
İşte bu yüzden ilerleyemiyoruz zaten. Muhalefet 10/10 mu da eleştirmeyelim. Ayni şekilde iktidar 10/10 mu da eleştirmeyelim. Kim muhalefeti eleştirise ki eleştirilecek bir sürü yani var, sonucunda sağcı veya Tayyipci olarak algılanıyor aynı şey iktidari eleştirenler için de.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence şuan için çok da iyi bir lider değil bundan 2 sene önce deseydin cevabım farklı olurdu. Fakat iyi olmasa da karşısındaki adaylara baktığın zaman ülkeyi pkklilara peşkeş çektirmek yerine katarlilara çektiririm daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,176
Üyeler
160,964
Son üye
TheDeDe
Top Bottom