Neler Yeni

Siyaset Hakkında Düşünceler Ve Yorumlar

Kinkof11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
EMRE KAYA
Neden sorun olmasin? İktidarı eleştirip insanları ayristirmak güzel bir şey mi? Demiştim ve tekrar diyorum isteyen istediği partiyi tutar ve istediği partiyi eleştirir. Bunu hep diyeceğim 😍
eleştirmek mi oluyor direk suçlama oluyor ben sana vatan haini diyor muyum adam direk diyor

DeH$et

80+ Silver
eleştirmek mi oluyor direk suçlama oluyor ben sana vatan haini diyor muyum adam direk diyor
Hani göster nerde demiş ve neden demiş? Ayrıca daha önce yazdıklarımı okumamış gibisin. Bahsettiğin durumlarda yetkililer gereğini yapıyor.

Kinkof11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
EMRE KAYA
Beklenen yarınlar mucizelerle değil devrimle olur.Alıntıyı görüntüle
bizim halk böyle bir
Hani göster nerde demiş ve neden demiş? Ayrıca daha önce yazdıklarımı okumamış gibisin. Bahsettiğin durumlarda yetkililer gereğini yapıyor.
bu konuda dedi demedim önceki konularında dedi sürekli böyle konular açıp kötüledi yapmadığı işleri yaptı gösterip iktidarın red ettiklerini muhalefet yaptı gibi gösterdi diğer konularının hepsine bakarsan anlarsın

DeH$et

80+ Silver
bizim halk böyle bir

bu konuda dedi demedim önceki konularında dedi sürekli böyle konular açıp kötüledi yapmadığı işleri yaptı gösterip iktidarın red ettiklerini muhalefet yaptı gibi gösterdi diğer konularının hepsine bakarsan anlarsın
turkcell-salla-kazan-algilamiyor.jpg

Top Bottom