Neler Yeni

Siyaset Hakkında Düşünceler Ve Yorumlar

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Merhaba,

Dolar 9₺ oldu.
Bu konuda amacım siyaset değil zaten herkes artık neyin ne olduğunu biliyor.

Şuan bizi yönetenler zamanında iyi işler yapmış olsa da artık farklı işler peşindeler.

Doların bu denli artması, havalimanını yıkıp yenisini yapmak, "itibardan tasarruf olmaz" diyip lüks bir hayat yaşamaları, vatandaşa gelince "porsiyonları küçültün" demeleri.

Deprem, sel, yangın olunca vergiler yetmezmiş gibi IBAN atıp para istemeleri.

Atamızın kurduğu fabrikaların satılması, kapatılması, özel şirketlere devredilmesi.

Her şey pahalılaşıyor.

Peki seçim vakti yaklaşıyor, diğerleri de pek farklı durmuyor.

Umarım konu kaldırılmaz da burada bir beyin fırtınası yaparak ülke için fikir paylaşımı yaptığımız güzel bir konu olur.

Ben İmamoğlu' na güvenmekle güvenmemek arasında kararsızım.

Geldiğinde insanlara süt dağıtıp, çocuk parası verdi, kar yağdığında işimle evim arasında yollarda kar yoktu öyle temiz çalışılmıştı.

Diğer yandan otobüs fiyatlarının artırılması ve bazı güzergahların kaldırılması ( bu düşünülerek yapıldıysa sinsi bir hareket)
Zaten 2.60₺ olan otobüs 4₺ oldu bir de güzergahlar kalkınca insanlar gitmek istediği yere 2 vesayet gidecek haliyle 8₺ ödeyecek.

Bunun dışında belediye başkanıyken Beylikdüzünde bir sürü rezidansının olması.

Güvenmek istiyorum.

Mansur Yavaşı araştırdım bayağı beğendim yaptığı işleri fakat o da aday olmuyor.

Akşener güvenilir değil, her partiden aday oldu neredeyse, ayrıca zamanında - akpye oy veren- vatandaşlara hakaret etmişti (aradım bulamadım kaldırılmış)
Geçenlerde de yaşlı bir amcaya bağırmıştı sırf amca fikrini belirttiği için.

Ali Babacan var ekonomist, zamanında da bildiğim kadarıyla iyi işler yapmış ve saygılı düzgün birine benziyor.

Ahmet davutoğlu var eski akpyi savunuyor, kovulduğunu söylüyor ama eskiden meydana çıkıp konuşmamışken şimdi akpnin değiştiğini söylüyor. Güvenilir gelmedi

DOLAR 9₺ olmuşken bence fikir alışverişi yapmak gerekli.

Sizin gözlemlediğiniz olumlu- olumsuz neler var biz kime oy vereceğiz kardeşim?
Aha özeti bu.

Alfha13

80+ Silver
Ben İstanbulda yaşıyorum İmamoğlu'nun verdiği hizmetten memnunum aday olursa ona verebilirim.
AK Parti bu yüzden geldi; ülke o kadar kötüydü ki kim gelirse gelsin dediler, ülkenin şimdiki hali ortada. Düzgün bir muhalefet olmadıkça daha kötülerini de görürüz.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,276
İsim
........
Telefon çıkra kardşm bak beş milyarlık telefon bu tup guyru vardı açtık aç ee başka hastane yoktu rehin galiyduk herkesin evinin onunde 3 dene arabası var sonra akp başörtüsü getirdi chp dinsizlestircek tr yi başka açlık yok gençler iş beğenmiyor sanayi eleman ariom eleman bulamiom(sigorta yok haftalik 50 lira beğenirsen cinsten)

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
İlla birine vermek zorunda değilsin. Oy vermemekte hakkın.
AKP ye ver ya da verme pek önemli değil çünkü 2023 de yine o kazanacak her türlü.

CHP ye hiç verme nedenine gelecek olursak onlar gelirse parlamenter sistem gelecek. Yani cumhurbaşkanı değil parti önemli olacak. Ekrem veya Mansur farketmeyecek.
Peki neden CHP ye vermemelisin?
CHP hain. Satılmış bir kukla. Bu hep böyle olmuştur. En basit örneği ya sen hdp ye oy verir misin? Bence vermezsin. 1 oy hdp ye 1 oy CHP ye kampanyasına bak. Bu kampanyayı babam mı başlattı bu bunu ne çabuk unuttunuz? CHP hdp ile ortak. Akılsız veya radikal solcu değilsen bunu görürsün. Açık ve net.

Daha sonra Biden Türkiye düşmanı Biden, Erdoğan ı düşürmek için muhalefet ile iş birliği içinde olmamız lazım dedi. Kemal Kılıçdaroğlu sen kimsin benim cumhurbaşkanımı düşürmek istiyorsun demek yerine biden ı tebrik etti. Bunu kör akılsız değilsen anlarsın artık. Ne çabuk unuttun?

Felsefik olarak bakacak olursan AKP ye bir ülken vatanın olduğu için bile teşekkür etmen gerekir.

AKP varsa paran yoktur, CHP varsa vatan yoktur.

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
AKP ye ver ya da verme pek önemli değil çünkü 2023 de yine o kazanacak her türlü.

CHP ye hiç verme nedenine gelecek olursak onlar gelirse parlamenter sistem gelecek. Yani cumhurbaşkanı değil parti önemli olacak. Ekrem veya Mansur farketmeyecek.
CHP hain. Satılmış bir kukla. Bu hep böyle olmuştur. En basit örneği ya sen hdp ye oy verir misin? Bence vermezsin. 1 oy hdp ye 1 oy CHP ye kampanyasına bak. Bu kampanyayı babam mı başlattı bu bunu ne çabuk unuttunuz? CHP hdp ile ortak. Akılsız veya radikal solcu değilsen bunu görürsün. Açık ve net.

Daha sonra Biden Türkiye düşmanı Biden, Erdoğan ı düşürmek için muhalefet ile iş birliği içinde olmamız lazım dedi. Kemal Kılıçdaroğlu sen kimsin benim cumhurbaşkanımı düşürmek istiyorsun demek yerine biden ı tebrik etti. Bunu kör akılsız değilsen anlarsın artık. Ne çabuk unuttun?

Felsefik olarak bakacak olursan AKP ye bir ülken vatanın olduğu için bile teşekkür etmen gerekir.

Taraflı konuşma, burada amaç siyaset değil bilgi paylaşımı.

Başa geçmek için ortaklığı zamanında hükümet de yaptı.

Şivan Perver' le türküler söylendi, amacım siyaset değil amacım ülkenin geleceğinin iyi olması.

Son cümlene katılmıyorum, bu sefer de parasızlıktan ülke kalmadı. Çalıştığım şirkette herkes yurtdışına gitti, kalanlar bekliyor.

Şuan kalırlarsa ne para, ne vatan, ne ekonomi kalacak. Din de kalmadı, dindarım diyip ülkeyi soyanlar yüzünden genç nesil dine inanmıyor artık. Ben eskiden 5 vakit namaz kılardım bıraktım, artık dinin varlığını bile sorguluyorum bunlar yüzünden.

Kimseyi savunmuyorum, vatanım için iyi olan hangisi bunu merak ediyorum.

Partiler için konuşuyorsun da bu işler bireysel, chp kötüdür ama başa gelen adam iyidir chpyi düzeltir, ülkeyi düzeltir.

Madem hdp ye giden oydan rahatsızsın o zaman kapatsınlar yetkileri mi yok?

Kusura bakma ama fetöyle bağlantısı olmamasına rağmen fetöcü ilan edilip hapse giren, aylar sonra suçsuz olduğu nedeniyle serbest bırakılan askerler varken dağdan gelen teröristi sarayda ağırlayıp evine gönderenler benim için bu vatana en büyük ihaneti etmiştir.

O yüzden bırakın bu işleri.

Ümit diye biri kadını öldürüyor sonra ne hikmetse annesi intihar ediyor (maskeli, topuklu ayakkabı giymiş ve başının arkasından vurulmuş) NE HİKMETSE BU ADAM HAPSE GİRMİYOR. Neden? Çünkü babası iş adamı ve Soylu ile fotoğrafı var...

Bu kafayla oy verin onlar mafyacılık yapsın, sen kıytırık bilgisayar almak için 4 ay çalış, telefon için 3 ay çalış.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Din de kalmadı, dindarım diyip ülkeyi soyanlar yüzünden genç nesil dine inanmıyor artık. Ben eskiden 5 vakit namaz kılardım bıraktım, artık dinin varlığını bile sorguluyorum bunlar yüzünden.
Bu cümlenize katılmıyorum. Eğer gerçekten bir Müslümansa biri bunlara zaten inanmaz, Müslümanlığın ne olduğunu bilir. 5 Vakit namaz kılmayı bırakmanızın onlarla alakalı olduğunu hiç düşünmüyorum ben.

majorw0w

80+ Silver
Taraflı konuşma, burada amaç siyaset değil bilgi paylaşımı.

Başa geçmek için ortaklığı zamanında hükümet de yaptı.

Şivan Perver' le türküler söylendi, amacım siyaset değil amacım ülkenin geleceğinin iyi olması.

Son cümlene katılmıyorum, bu sefer de parasızlıktan ülke kalmadı. Çalıştığım şirkette herkes yurtdışına gitti, kalanlar bekliyor.

Şuan kalırlarsa ne para, ne vatan, ne ekonomi kalacak. Din de kalmadı, dindarım diyip ülkeyi soyanlar yüzünden genç nesil dine inanmıyor artık. Ben eskiden 5 vakit namaz kılardım bıraktım, artık dinin varlığını bile sorguluyorum bunlar yüzünden.

Kimseyi savunmuyorum, vatanım için iyi olan hangisi bunu merak ediyorum.

Partiler için konuşuyorsun da bu işler bireysel, chp kötüdür ama başa gelen adam iyidir chpyi düzeltir, ülkeyi düzeltir.

Madem hdp ye giden oydan rahatsızsın o zaman kapatsınlar yetkileri mi yok?

Kusura bakma ama fetöyle bağlantısı olmamasına rağmen fetöcü ilan edilip hapse giren, aylar sonra suçsuz olduğu nedeniyle serbest bırakılan askerler varken dağdan gelen teröristi sarayda ağırlayıp evine gönderenler benim için bu vatana en büyük ihaneti etmiştir.

O yüzden bırakın bu işleri.

Ümit diye biri kadını öldürüyor sonra ne hikmetse annesi intihar ediyor (maskeli, topuklu ayakkabı giymiş ve başının arkasından vurulmuş) NE HİKMETSE BU ADAM HAPSE GİRMİYOR. Neden? Çünkü babası iş adamı ve Soylu ile fotoğrafı var...

Bu kafayla oy verin onlar mafyacılık yapsın, sen kıytırık bilgisayar almak için 4 ay çalış, telefon için 3 ay çalış.
Herşeyi geçtim namazı Allah rızası için kılıyorsun kimse için değil burası saçma olmuş. Her koyun kendi bacağından asılır onlar öyle olduğu için inanmadım bıraktım olmaz.

Kinkof11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
EMRE KAYA

paranı veriyorlar galiba hala akp yi savunuyorsun :D öbür taraftada kazığı verecekler reis
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu video her şeyi açıklar
Mesaj otomatik birleştirildi:

ülkeyi kurtuluş savaşında akp kurtardı yeğenim akp kurdu bu ülkeyi iyi ki akp yönetmiş hop şükür olsun bak geçen ülkemizi ingiliz yönetiyordu noldu akp geldi artık biz ingilizi yönetiyor aynen yeğenim ekonomi çok iyi erdoğan 15.peygamber nerden anladın bas ampüle yeğenim sizin zamanınızda oksijene 20 dolar veriyorduk bak şimdi maaşı dolarla mı alıyon yeğenim kendine gel sizin nesil çok şanslı

wake up to reality

80+ Silver
Son düzenleme:

Kinkof11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
EMRE KAYA
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR