ALADDİN ÇAKICI
80+ Silver
Hepsiburada gibi Elektronik satış ve al - sat yaptığım için Besim'i seçerdim en çok hangimiz satarız diye rekabete girerdik
@Besim TibukHepsiburada gibi Elektronik satış ve al - sat yaptığım için Besim'i seçerdim en çok hangimiz satarız diye rekabete girerdikAlıntıyı görüntüle
Donanım arşivinide saticam
Satış yeteneklerimiz savaşsın isterdim ama görüyorum ki silahsızsınız bayım.Hepsiburada gibi Elektronik satış ve al - sat yaptığım için Besim'i seçerdim en çok hangimiz satarız diye rekabete girerdikAlıntıyı görüntüle
Haha aynenSatış yeteneklerimiz savaşsın isterdim ama görüyorum ki silahsızsınız bayım.
-Besim Tibuk
RTE çünkü onun arkasında ondan başkasına kesinlikle oy vermeyecek insanlar var onun için onu seçerdim ama üstesinden gelmek çok zor olacaktır.Hepsiburada gibi Elektronik satış ve al - sat yaptığım için Besim'i seçerdim en çok hangimiz satarız diye rekabete girerdikAlıntıyı görüntüle
Sanırsam Muhalefet olurdu tek sebebim ise bu kadar berbat bir muhalefet oldukları içindir.Hepsiburada gibi Elektronik satış ve al - sat yaptığım için Besim'i seçerdim en çok hangimiz satarız diye rekabete girerdikAlıntıyı görüntüle