Neler Yeni

Çözüldü✓ Siz Olsanız Hangisini Alırdınız?

Hangisini Alırdınız?

• Asus ROG Strix XG249CM 270 HZ

Oylar: 6 85.7%
  • Dell G2723H 27 inç 280Hz

Oylar: 1 14.3%

• Oy kullanan toplam üye
    7

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Bütçe
8500
Selamlar ikisinden birisini satın almayı düşünüyorum fakat ikisininde dez avantajları var alta yazıyorum. Genel olarak dell daha iyi fakat kararsız kaldım yinede.

Asus :
Rog serisini seviyorum ve monitörün tasarımı çok hoş , 24 inç'e 1080p daha iyi gidiyor fakat 1 ms gtg değil , ayrıca 270 hz'e çekince coilwhine ve flickering olduğunu söyleniyor , ek olarak hdr 10'a sahip. Ayrıca asus en az 3 ölü pixel'de iade değişim kabul ediyor.

Dell : Tasarımını çok beğenmedim , 27 inç olması hem iyi hem kötü çünkü 27 inçte 1080p çok iyi gözükmüyor , 1 ms gtg olması çok iyi , kronik bir sorununu görmedim fakat hdr'ı yok. Dell ise 1 ölü pixel olsa bile iade değişim kabul ediyor ayrıca dell'de ölü pixel çıkma oranı neredeyse 0'a yakın. Asusta ise bu oran daha yüksek, normalde tamamen şansa geliyor ölü pixel fakat dell'in panelin daha kaliteli ayrıca teknik serviste kaliteli.

Sonuç : İkisininde avantajları ve dezavantajları var , farklı bir monitör almayı düşünmüyorum öneri yapmayın , monitörler için yeterli bilgim var fakat kararsız kaldım.
Düzenleme : Asusu aldım memnunum fakat renk kalibrasyonu çok iyi değil , örneğin maviyi ayarlıyorsunuz beyaz ile yeşil yetersiz kalıyor yada tam tersi. Garip bir renk kalibrasyonu var onun dışında bir problem yaşamadım yinede güzel renkleri.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,281
İsim
Yuzarsef
Asus aga kısa ve öz nedenini soruyorsan da internette bir inceleme videosu izle anlarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,607
Üyeler
167,866
Son üye
semih3rnandez
Top Bottom