İki laptop yarışamaz bile. Acerin işlemcisi kotu ve 2400mhz. Monsterin işlemcisi çok daha iyi ve 2933 MHz.
İki laptop yarışamaz bile. Acerin işlemcisi kotu ve 2400mhz. Monsterin işlemcisi çok daha iyi ve 2933 MHz.
aa intel fanboy i5 ile ryzen 7 karşılaştırdı.İşlemcisi daha güçlü mü. Haha güldürdunhz beni.
Nedenİşlemcisi daha güçlü mü. Haha güldürdunhz beni.
Neden kötü anlamadım. Açıklayabilirmisiniz.İki laptop yarışamaz bile. Acerin işlemcisi kotu ve 2400mhz. Monsterin işlemcisi çok daha iyi ve 2933 MHz.
Tek çekirdek performansi yönünden çok daha önde. Fps farkıni doğurur.Neden kötü anlamadım. Açıklayabilirmisiniz.
biri 16 gb biri 8 gb 16 gb için 2400 tercih edilebilir.İki laptop yarışamaz bile. Acerin işlemcisi kotu ve 2400mhz. Monsterin işlemcisi çok daha iyi ve 2933 MHz.
AMD r7.3750h daha i5 8300h i bile geçemiyor.Ve arada fark var.
Neden
Şüphem yok tekli çekirdek farkı oluşabilir. Fps farkını arkadaşım hissetmeyecektir. ha 80 fpste oynadı ha 70. 60 altı inmedikçe sorun yok.Tek çekirdek performansi yönünden çok daha önde. Fps farkıni doğurur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İsterseniz bekleyin skorları ve Fps Keri atayım 10dk.
ki 10 fps kadar bir fark olacağını bile düşünmüyorum.Şüphem yok tekli çekirdek farkı oluşabilir. Fps farkını arkadaşım hissetmeyecektir. ha 80 fpste oynadı ha 70. 60 altı inmedikçe sorun yok.
Edilemez. O işlemci 2400mhz destekliyor. İlerde yükseltilemez.mhz değeri. Fakat Mosnter i5 10300h 2933 MHz destekliyor ileride 8gb ram alır rahatına bakar.biri 16 gb biri 8 gb 16 gb için 2400 tercih edilebilir.
Bekleyin videolara bakayım. 10fps den fazla fark var ve Adamın alacağı laptop! Sistem yukseltemez mecburen böyle kullanmak zorunda.3-4 sene sonra 30fps alacağı oyunda 20 GPS hayat kurtaracaktır. Kesinlikle yanlış düşünüyorsunuz.Şüphem yok tekli çekirdek farkı oluşabilir. Fps farkını arkadaşım hissetmeyecektir. ha 80 fpste oynadı ha 70. 60 altı inmedikçe sorun yok.
ki 10 fps kadar bir fark olacağını bile düşünmüyorum.
Uprage sıkıntı değil ki 8gb ram alabilir sonra. Arada 600mhz fark var yapmayın etmeyin.Şuan tek sıkıntı upgrade mi ?
Arkadaşım kararını versin. Telefonlarını açmayacak müşteri hizmeti olan bir firmayı acer yerine tercih etmek.Şuan tek sıkıntı upgrade mi ?
Monsterden yediğim kazıktan sonra kesinlikle önermiyorum.Arkadaşım kararını versin. Telefonlarını açmayacak müşteri hizmeti olan bir firmayı acer yerine tercih etmek.
Monsterin müşteri hizmetleri kadar iyi hizmet veren bir firma yok! Boş boş yorum yapmayın. Çoğu kişi monster'dan hizmet konusunda çok memnun. Kazık yemisseniz o sizin sorununuz , bileydiniz yemezdiniz.Arkadaşım kararını versin. Telefonlarını açmayacak müşteri hizmeti olan bir firmayı acer yerine tercih etmek.
Monsterden yediğim kazıktan sonra kesinlikle önermiyorum.
.Şüphem yok tekli çekirdek farkı oluşabilir. Fps farkını arkadaşım hissetmeyecektir. ha 80 fpste oynadı ha 70. 60 altı inmedikçe sorun yok.
ki 10 fps kadar bir fark olacağını bile düşünmüyorum.