Neler Yeni

Siz olsanız hangisini alirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yunus Emre Okur

Tbagbagwell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Ömer Can Yıldırım
Tek çekirdek farkının far yaratacağını bende biliyorum arkadaşım demek istediğim 60 ile 70 arasında bi fark yok ve bu adam sürekli ultradamı oyun oynayacak oynayacaksa yapacak bişey yok. Tabii ki tek çekirdekte Intel geçecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Banada verseler keşke.
Metehan arkadaşımız sağlam boş yapmış. Acer işlemcisinin düşük olduğunu kabul etmek gerek. Git aç biraz Mesut Çevik falan izle abi. Monsterı tercih etmemin sebebi:
1- Ram 8gb ama 300 tl verilip yükseltilebilir.
2- Depolama dezavantajı olsa da HDD takabilirsiniz. Bu iki maddeye vereceğiniz para gözünüzde çok büyümesin. Zaten arada minimal de olsa para farkı var.
3-1650 refresh 3-5 FPS de olsa daha iyi. GGDR6 kullanıyor çünkü.
4- İşlemci bazlı oyunlarda Cs go misal, ezip geçer monster. Arada ciddi fps farkları oluşacağını düşünüyorum. Çok ciddi.
5- Monster ömür boyu bakım hizmeti veriyor.(garanti değil bakım.)

Nitro... Yeni nesil ryzen işlemciler inteli en az %18 tokatlıyor performansta.. üstelik yeni nesil oyunların çoğu, tek başına 8 ila 11gb arası RAM kullanıyor...

..
Yok kardeşim öyle bir şey. Laptopta ryzen5 3750h kimi tokatlamış da bunu tokatlasın. Eski mimarili işlemci. Bi tarafınızdan uydurmayın yeter.

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
Metehan arkadaşımız sağlam boş yapmış. Acer işlemcisinin düşük olduğunu kabul etmek gerek. Git aç biraz Mesut Çevik falan izle abi. Monsterı tercih etmemin sebebi:
1- RAM 8gb ama 300 TL verilip yükseltilebilir.
2- Depolama dezavantajı olsa da HDD takabilirsiniz. Bu iki maddeye vereceğiniz para gözünüzde çok büyümesin. Zaten arada minimal de olsa para farkı var.
3-1650 refresh 3-5 FPS de olsa daha iyi. GGDR6 kullanıyor çünkü.
4- İşlemci bazlı oyunlarda Cs go misal, ezip geçer monster. Arada ciddi fps farkları oluşacağını düşünüyorum. Çok ciddi.
5- Monster ömür boyu bakım hizmeti veriyor.(garanti değil bakım.)

Yok kardeşim öyle bir şey. Laptopta ryzen5 3750h kimi tokatlamış da bunu tokatlasın. Eski mimarili işlemci. Bi tarafınızdan uydurmayın yeter.
Merhaba zaten aksini idda etmedim amd tarafınıda tutmuyorum. İntelin tekli çekirdek performansının daha iyi olduğunu bilmeyen yok. Sadece marka olarak acer daha iyi bir marka ve benim monster ile yaşadıklarımdan sonra başkasınında benimle aynı sorunları yaşamasını istemem. Burada millete boş yapıyor demenin bi anlamıda yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,664
Üyeler
166,053
Son üye
Kaixezz
Top Bottom