Neler Yeni

Yardım SİZCE 1000 MBPS HIZA GEÇMEK MANTIKLI MI?

mrnyaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
NYAA
Bence her türlü geç internet pahalanacak şimdi taahhütle bağlarsan ekonomik olur ilersi için

Benim çevrem geniş hallediyorum diyelim. Sen hangi firmadan bekliyorsun eğer bursada isen ve kablonet bekliyorsan söyle yardımcı oluruz.

hocam zonguldak ereğli için bilgi var mı adasdasd

Farex

80+ Silver
100/20 den devam edebilirsin ama edeceksen FTTH dan hizmet al VDSL kullanma.
Yok vdsl değil zaten koaksiyel kablo ile hizmet veriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tekirdağdayım benimde çevrem geniştir.Kime söylememiz lazım
Adamını bulmalısın.

Bence her türlü geç internet pahalanacak şimdi taahhütle bağlarsan ekonomik olur ilersi için

hocam zonguldak ereğli için bilgi var mı adasdasd
Yok kardeşim ya

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
1000mbps benim için diskim olmadığı için iyi oluyordu, akşama arkadaşlarla oyun girecez diyelim 100 gblık oyunu sorun etmeden siliyorum oyunumuzu oynayıp tekrar silip tekrar indiriyordum. Şimdi disk aldım yine aktif kullanıyorum. 2 yıldır gigafiber var eğer giderse çağ düşmüş gibi hissederim gibi geliyor. Eğer bütçede sıkıntı yoksa tavsiye ediyorum. Ben türknet kullanıyorum bu arada.

Farex

80+ Silver
Kablonetin tek kötü yanı modem. Router alıyorsun sorun kalmıyor.
Hayır o sorun 4-5 sene öncesine kadardı artık öyle değil kendi modemini kullanıyorum evim 185 mt net ve teraslar var arkalı önlü teraslara biraz uzak kaldığı için biraz yavaş olsa da ki o kadar olması normal evin tam ortasında çok iyi performansı.

1000mbps benim için diskim olmadığı için iyi oluyordu, akşama arkadaşlarla oyun girecez diyelim 100 gblık oyunu sorun etmeden siliyorum oyunumuzu oynayıp tekrar silip tekrar indiriyordum. Şimdi disk aldım yine aktif kullanıyorum. 2 yıldır gigafiber var eğer giderse çağ düşmüş gibi hissederim gibi geliyor. Eğer bütçede sıkıntı yoksa tavsiye ediyorum. Ben türknet kullanıyorum bu arada.
benim öyle bir sorunum yok zaten çok pahalı geldi de değmez gibi.

mrnyaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
NYAA
Hayır o sorun 4-5 sene öncesine kadardı artık öyle değil kendi modemini kullanıyorum evim 185 mt net ve teraslar var arkalı önlü teraslara biraz uzak kaldığı için biraz yavaş olsa da ki o kadar olması normal evin tam ortasında çok iyi performansı.

benim öyle bir sorunum yok zaten çok pahalı geldi de değmez gibi.

Ben de halen o 4-5 seneki modemi kullanıyorum. Routerla baya iyi gidiyor.

Farex

80+ Silver
Ben de halen o 4-5 seneki modemi kullanıyorum. Routerla baya iyi gidiyor.
Artık routerdan bile daha iyi performans veren modemlere geçtiler ki zaten eski altyapısı olan herkesin altyapısı yenileniyormuş bütün abonelere GPon hizmeti vereceklermiş.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Her site ve uygulama desteklemiyor ülkemizde. Normal bir kullanıcı için 1 gigabit aşırı derecede gereksiz. 100 veya 200 fazlasıyla yeterli gündelik kullanıcı için.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
500 lük paket varsa yeterli oluyor ben süperonline kullanıyorum upload sadece 500 ve üzerinde 50 olduğu için 500e geçmiştim onun dışında sadece bir şey indirirken kullanılıyor genelde o da çok sık bir şey indirmiyorsan gereksiz 1000 süperonline altyapısı varsa tavsiye ederim ama 500 le 1000 arasında o kadar fark yok

Farex

80+ Silver
Her site ve uygulama desteklemiyor ülkemizde. Normal bir kullanıcı için 1 gigabit aşırı derecede gereksiz. 100 veya 200 fazlasıyla yeterli gündelik kullanıcı için.
500 lük paket varsa yeterli oluyor ben süperonline kullanıyorum upload sadece 500 ve üzerinde 50 olduğu için 500e geçmiştim onun dışında sadece bir şey indirirken kullanılıyor genelde o da çok sık bir şey indirmiyorsan gereksiz 1000 süperonline altyapısı varsa tavsiye ederim ama 500 le 1000 arasında o kadar fark yok
Bende 500 düşünüyorum çünkü VDSL e vereceğim paranın üstüne 50-100 koyar fiber ve 500 mbps alırım. Kablonette birde 1 gbps alacaksan sabit ıp almak zorunluymuş ve 70tl ekstra ödeyecekmişim ama 500 ve altında zorunlu değilmiş.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Bende 500 düşünüyorum çünkü VDSL e vereceğim paranın üstüne 50-100 koyar fiber ve 500 mbps alırım. Kablonette birde 1 gbps alacaksan sabit ıp almak zorunluymuş ve 70tl ekstra ödeyecekmişim ama 500 ve altında zorunlu değilmiş.
O uyguna geliyorsa iyimiş iyi fiber keyifleriniz olsun şimdiden hayırlı olsun umarım sıkıntısız uzun yıllar kullanırsınız. Kablonet bana çok pahalı geliyor ama onda ekstra tv bişileri fln da var sanırsam

Top Bottom