- Reaksiyon skoru
- 229
Arkadaşlar 2024 mart aylarında bir pc toplamıştım ram olarak ta 16 gb 5600 mhz bir ram almıştım. Sizce 32 yapsam performansım artar mı? 16 gb 2025 yılında yeterli mi
oyun oynuyosan arttır render felan almayacaksan maximum 32'de kalsın bütçeni așmaz oyun oynayıp derd calisacaksaniz sunum yapacaksaniz felan 32 yeterde artar bileArkadaşlar 2024 mart aylarında bir pc toplamıştım ram olarak ta 16 gb 5600 mhz bir ram almıştım. Sizce 32 yapsam performansım artar mı? 16 gb 2025 yılında yeterli mi
Hocam artış olur ama 2025 yılı için yeterlidirArkadaşlar 2024 mart aylarında bir pc toplamıştım ram olarak ta 16 gb 5600 mhz bir ram almıştım. Sizce 32 yapsam performansım artar mı? 16 gb 2025 yılında yeterli mi
Tek bir işlem için almadım ama evet genellike oyun oynuyorum o zaman yükseltmeliyimoyun oynuyosan arttır render felan almayacaksan maximum 32'de kalsın bütçeni așmaz oyun oynayıp derd calisacaksaniz sunum yapacaksaniz felan 32 yeterde artar bile
yani bekleyebilirsin șu sıralar gayet yeterli 16gb ama sen bilirsin mümkünsede șuan takılı olan ram'in aynı model aynı gecikme değerine sahip olanı alınızTek bir işlem için almadım ama evet genellike oyun oynuyorum o zaman yükseltmeliyim
Aynı modelini bulurum muhtemelen sonuçta 9 ay önce satın aldım piyasadan kalkmıs olamazyani bekleyebilirsin șu sıralar gayet yeterli 16gb ama sen bilirsin mümkünsede șuan takılı olan ram'in aynı model aynı gecikme değerine sahip olanı alınız
DDR'4'mü ?Aynı modelini bulurum muhtemelen sonuçta 9 ay önce satın aldım piyasadan kalkmıs olamaz
kanka sakatsın herhalde. ben konunun açıklamasında KABAK GİBİ 5600 MHZ yazdım.DDR'4'mü ?
Bütçe el veriyorsa 32 en iyisi ama standart hayla 16 gb yeterliArkadaşlar 2024 mart aylarında bir pc toplamıştım ram olarak ta 16 gb 5600 mhz bir ram almıştım. Sizce 32 yapsam performansım artar mı? 16 gb 2025 yılında yeterli mi
Mc gibi sunucu açabildiğin veya oyuna fazladan ram vermen gereken oyunlarda o bile yetmiyor yer yer 32eskiden 8 minimumdu şuanda 16 minimum 3 5 seneye kalmaz 24 veeya 32 minimum olcak sen arttır bence imkanın varsa