Çok doğru bir yorum, eğer ekranin Amoled olmamasi ve 720p olması sizin için önemli değilse gayet alınabilir bir telefonDostum 1 sene kullandım.
Gerek kamerası gerek ise stabilite anlamında çok iyiydi ama ekranı lcd ve 270p olduğu için ekranı beğenmiyordum.
Alınmaz diyemem ama alınır da diyemem.
Şarkı ile açıklamak gerekirse;
ya şuan kullandığım telefon a31 onun ekran özelliklerinş gayet beğeniyorum ancak ekran açısından sıkıntı çıkıcağını düşünmüyorumÇok doğru bir yorum, eğer ekranin Amoled olmamasi ve 720p olması sizin için önemli değilse gayet alınabilir bir telefon
A31 superAmoled ekranlıymış şimdi baktım da. Ekrana takıntılı biri değilseniz sıkıntı olmaz zaten. En başlarda renkler biraz soluk gibi gelir sonra alışırsınız. Telefon gerçekten güzel çünkü her anlamda.ya şuan kullandığım telefon a31 onun ekran özelliklerinş gayet beğeniyorum ancak ekran açısından sıkıntı çıkıcağını düşünmüyorum
ekrana takıntılı değilim açıkcasıA31 superAmoled ekranlıymış şimdi baktım da. Ekrana takıntılı biri değilseniz sıkıntı olmaz zaten. En başlarda renkler biraz soluk gibi gelir sonra alışırsınız. Telefon gerçekten güzel çünkü her anlamda.
iphonedan vazgeçme eğer alışkınsan ben s21fe aldım gittim anneme verdim onu kendime geri 11 aldım iphone başka bir seviyeArkadaşlar merhaba sizlere bir sorum olucak. Ben yarın bir telefon almak istiyorum bütcem 12 k felan. Genel olarak ipad ve imac kullanıyorum sizce iphone 11 almalımıyım?
s21 fe iphone 11den bence işletşm sistemi olaraka felan çok kötüiphonedan vazgeçme eğer alışkınsan ben s21fe aldım gittim anneme verdim onu kendime geri 11 aldım iphone başka bir seviye