Muhalefetin kazanması yine zor olacak. Çünkü muhalefet birlik olamıyor. Mesela Meral Akşener ile Muharrem İnce aday olmasa, bunların oyları da CHP'ye gitse muhalefet daha güçlü olur. Ama bu durumda muhalefetin oyları bölünüyor.Arkadaşlar sizin vereceğiniz oyu değil kimin kazanma ihtimali var onu soruyorum. Nedeniyle birlikte açıklarsanız iyi olur
Eğer Kılıçdaroğlu kesin olursa muhtemelen ya RTE ya da İnce olacaktır.CHP adayı Kemal Kılıçdaroğlu olacakmış o yüzden AKP
kanka 1. turda herhangibir oy bölünmesi olsa bile dezavantajı yok 2. turda zaten muharrem ince dahil chpnin adayını desteklerler o yüzden oy bölünsede bir işe yaramıyor ek olarak merak akşenere verip chpye oy vermeyecek çok insan var bunları merak akşener 1. turda aday olarak halkın gönlününü kazanıp iyi bir oy alırsa 2. turda akşenerin dediklerini yapacaklarını düşünüyorum halkta iyi partinin dediğini yaptığı sürece bir sıkıntı yokMuhalefet kazanması yine zor olacak ama kazanabilir de. Çünkü muhalefet birlik olamıyor. Mesela Meral Akşener ile Muharrem İnce aday olmasa, bunların oyları da CHP'ye gitse muhalefet daha güçlü olur. Ama bu durumda muhalefetin oyları bölünüyor.
O kadar geçersiz oy olması imkansız. Genelde geçersiz oylar %3-5 civarı olur.Hiçbirisi güven vermiyor.
Ben bir şey demiyorum ama kullanılan oyların en az %20'si geçersiz oy olmazsa beni banlayın.
bu sefer 10 ları bulacak gibiO kadar geçersiz oy olması imkansız. Genelde geçersiz oylar %3-5 civarı olur.
Sanmam, millet bu sene oylarını geçersiz kılmak istemeyecek.bu sene 10 ları bulacak gibi
O kadar geçersiz oy olması imkansız. Genelde geçersiz oylar %3-5 civarı olur.
bence geçersiz oylar harleyin dediği gibi 3-5 civari olur geçersiz oylarında yüzde 70-80 yanlış oy kullanma 20si falanda protest oy olur benceHiçbirisi güven vermiyor.
Ben bir şey demiyorum ama kullanılan oyların en az %8'i geçersiz oy olmazsa beni banlayın.