Cevizli sucuk
80+ Bronze
Allah kolaylık versin ama çok zor değilmi bütün gününü kitap için ayırsan bir yerden sonra şişersin en azından 40 50 sayfada ufak molalar ver
Mecburum hoca ödevi pazartesi günü verdi kargo cuma 8de geldi yapamazsamda açıklarım doğrusunu kızmaz diye umuyorumAllah kolaylık versin ama çok zor değilmi bütün gününü kitap için ayırsan bir yerden sonra şişersin en azından 40 50 sayfada ufak molalar ver
Hoca kitabın sevdiğiniz yanlarını sevmediğiniz yanlarını yazın çizelge hazırlayın dedi yoksaKitabın adının yaz googleye belki kısa özet yazan olmuştur ordan kopyalarsın.
Şöyle yapMecburum hoca ödevi pazartesi günü verdi kargo cuma 8de geldi yapamazsamda açıklarım doğrusunu kızmaz diye umuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hoca kitabın sevdiğiniz yanlarını sevmediğiniz yanlarını yazın çizelge hazırlayın dedi yoksa
Her türlü okursun ben okudum hızlıca göz gezdirdimEdebiyat öğretmeni kitap okuma ödevi verdi kitabı internetten sipariş verdim cuma geldi 100 sayfa okudum sonra bıraktım ertesi gün okulun istediği test kitaplarını almaya gittik gelince de hastaneye gittik o yüzden 1 gün boşa gitti okuyup özet çıkarmam gerek sizce 300 sayfa 1 günde okunurmu?
1 dakikada okunur 1 saniyede de okunur1 haftada da okunur 1 günde de okunur 1 saatte de okunur
Okuyamazsın, çünkü kitabı okumak yerine konu açıp burada duruyorsun, baştan kaybetmişsin zaten.Edebiyat öğretmeni kitap okuma ödevi verdi kitabı internetten sipariş verdim cuma geldi 100 sayfa okudum sonra bıraktım ertesi gün okulun istediği test kitaplarını almaya gittik gelince de hastaneye gittik o yüzden 1 gün boşa gitti okuyup özet çıkarmam gerek sizce 300 sayfa 1 günde okunurmu?
Okunur.Edebiyat öğretmeni kitap okuma ödevi verdi kitabı internetten sipariş verdim cuma geldi 100 sayfa okudum sonra bıraktım ertesi gün okulun istediği test kitaplarını almaya gittik gelince de hastaneye gittik o yüzden 1 gün boşa gitti okuyup özet çıkarmam gerek sizce 300 sayfa 1 günde okunurmu?
Diyelimki bir işe girişceksin olasılıklara falan bakmaz misin çocukda öyle yapiyor okuyamayacaksam boşuna vakit kaybetmiyim diyerek açmişOkuyamazsın, çünkü kitabı okumak yerine konu açıp burada duruyorsun, baştan kaybetmişsin zaten.