Sizce 5060 8gb kasa alınır mı ?

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
45000
Yeni yılda alırım diye planladığım yeni bilgisayar alışverişini malum ram krizi sonrası öne çekmeye karar verdim. Böyle bi sistem buldum bütçeme de uygun peşin 9 taksit alıcam. Daha önce hep laptop kullandığım için kasa bileşenleri hakkında çok bi bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim. Genel olarak 8gb vram ekran kartını 2026 ya girerken almak mantıksız gibi yorumlar gördüm ama maalesef 12 gb vram olan sistemler 70 binden başlıyor gördüğüm kadarıyla benim bütçem de oraya ulaşamıyor.
5060 8gb kasa

teşekkürler radeon ekran kartlarını da çok bilmiyorum sanırım 5060 la aynı segmentte
5060 ti 16gbseviyesinde bir kart bu sistemdeki kart,ayrıca sizin attığınız sistem DDR4 sistem benim attığım ddr5, birde trendyoldan aldığınızda noname ram noname SSD gönderme ihtimali yüksek bu sitede öyle bir durum yok

teşekkürler radeon ekran kartlarını da çok bilmiyorum sanırım 5060 la aynı segmentte
hayır 5060'dan daha iyi bi de kasayı vento yap psudan dolayı. bütçe çıkmaz dersen anakart a620m'de kalabilir çok farkları yok

Geri