Neler Yeni

Sizce açık liseye geçmeli miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mazhar Özbek
bu sene 10.sınıftım, ortalamam 70 idi fakat 33 gün devamsızlıgım oldugu için sınıfta kaldım. Açığa geçmeyi düşünüyorum aynı seneyi bir daha okumamak için. Sizce mantıklı mı? Siz olsanız ne yapardınız?

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
bu sene 10.sınıftım, ortalamam 70 idi fakat 33 gün devamsızlıgım oldugu için sınıfta kaldım. Açığa geçmeyi düşünüyorum aynı seneyi bir daha okumamak için. Sizce mantıklı mı? Siz olsanız ne yapardınız?
Ben 12'de geçmiştim mantıklı bence. Okulunuz iyi değilse geçin.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,395
İsim
Bilal Tepe
Evde adam gibi çalışırım diyosan kesinlikle geç bu tıp veya mühendisliği ilk seneden tutturanlar ya koleje gidiyor yada açığa gecio ders çalışıyorlar okul zaman kaybı oluyor sen diğerlerinden iyisindir ama yavaş ilerliyosundur konuşan oluo vs anladın sen

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
Evde adam gibi çalışırım diyosan kesinlikle geç bu tıp veya mühendisliği ilk seneden tutturanlar ya koleje gidiyor yada açığa gecio ders çalışıyorlar okul zaman kaybı oluyor sen diğerlerinden iyisindir ama yavaş ilerliyosundur konuşan oluo vs anladın sen
Yüzde yüz katılıyorum, dersen ki ben evde adam gibi çalışırım, açığa geç ama, insan kendini bilir yani, evde çalışmayacağına dair en ufak bir düşüncen varsa okula git ve aynı seneyi oku niye mi ? çünkü ileride pişman olursun, bana dediler ama ben dinlemedim dersin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,583
Üyeler
166,407
Son üye
Ereilian
Top Bottom