Sizce açılmalımıyım?

mercy01

80+
Reaksiyon skoru
0
Çok uzatmayacağım ortalama bir tipim var kız bana göre güzel 2 senedir aynı sınıftaydık bu sene ikimizde liseden mezun olduk,fazla samimiyet yok aramızda o beni tanır bende onu ig den ekli wp den de açılırsam kabul edeceğini sanmıyorum ama şimdi gider başka biriyle olur falan pişmanlık duymayayım diye açılayım diyorum şimdi gururu zedelememek için açılmamak mı yoksa açılıp 20 ye 80 ihitmalle red yemekmi pek kesitremedim sizce ne yapayım?basit düşünürsek (hiç deneme:kazanma ihitmali 0,Dene:kazanma ihtimalin var) mantığıyla bi an yapasım geldi ne yapmalı red yiyen vs varsa nası bi duygu?

Çok uzatmayacağım ortalama bir tipim var kız bana göre güzel 2 senedir aynı sınıftaydık bu sene ikimizde liseden mezun olduk,fazla samimiyet yok aramızda o beni tanır bende onu ig den ekli wp den de açılırsam kabul edeceğini sanmıyorum ama şimdi gider başka biriyle olur falan pişmanlık duymayayım diye açılayım diyorum şimdi gururu zedelememek için açılmamak mı yoksa açılıp 20 ye 80 ihitmalle red yemekmi pek kesitremedim sizce ne yapayım?basit düşünürsek (hiç deneme:kazanma ihitmali 0,Dene:kazanma ihtimalin var) mantığıyla bi an yapasım geldi ne yapmalı red yiyen vs varsa nası bi duygu?
Hocam yüzyüze acil bence bide zaten red yerden yoktu hiç olmaz ama yemezsen güzel olur 😃

Hocam yüzyüze acil bence bide zaten red yerden yoktu hiç olmaz ama yemezsen güzel olur 😃
yüzyüze işi biraz zor ya işte çalışıyo,şimdi zaten işteyim gelemem derse redi oto yedik gibi bişey o yüzden ig den direkt gireyim konuya diyorum

benim böyle bir durumum olmadı ama fazla samimiyetim olmayan biri bana buluşalım mı deseydi kabul etmek istemezdim açıkçası . İstersen sor kıza ama ben olsam ig'dan yazardım daha kolay vs. diye

yüz yüze işi tamamen yanlış olmakla beraber, az çok samimiyetinin, muhabbetinin olmadığı kıza sadece, senden hoşlanıyorum demek absürt olur. dolayısıyla böyle bir durumda kız ile instagram üzerinden öncesinde bir konuşma sürdürüp sonrasında buluşmalar ayarlamak, sohbete devam etmek daha doğru olacaktır. yani açıkçası bu açılma işleri artık kuru bulunuyor, tasvip edilmiyor. ayrıca, ret konusunda fazla düşünülecek bir şey yok. üslubunu bozmayıp, çizgiyi aşmadıkça o heyecanı tatmaya bak.

İçinde kalacağına açıl. En kötü red yersin. Ki o da hayatın sonu değil.

Dene knk belki olur şimdi başkasına gitse için acır,ben başkasıyla birlikte olduğunu gördüğümde o gün çok garip Bi his vardi içimde ağlamıyordum ama içim ağlıyordu yani sen yaşamamak için açıl

İnsanlık 200 300 bin yıldır var birinden hoşlanmak insanlık tarihi boyunca olan bir şey neyin gururu zedelenecek. Git açıl pişman olma sonra keşke açılsaydım. Dersin

Yazıyı okumadım bile başlığa bakarak konuşuyorum, yapıştır gitsin. Osmanlı vianayi kuşatmak için doğru zamanı bekledi ama doğru zamanda hiç karar kilamadi en sonunda osmanli vianayi kusatamadi.

İnsanlık 200 300 bin yıldır var birinden hoşlanmak insanlık tarihi boyunca olan bir şey neyin gururu zedelenecek. Git açıl pişman olma sonra keşke açılsaydım. Dersin
Yazıyı okumadım bile başlığa bakarak konuşuyorum, yapıştır gitsin. Osmanlı vianayi kuşatmak için doğru zamanı bekledi ama doğru zamanda hiç karar kilamadi en sonunda osmanli vianayi kusatamadi.
hocam nasıl gireyim konuya direkt senden hoşlanıyorummu diyeyim?

hocam nasıl gireyim konuya direkt senden hoşlanıyorummu diyeyim?
Kanka aranız nasıl konuşuyor musunuz samimiyet seviyesini soruyorum kafanızın sarması felan, ne zamandır konuşuyorsun

Kanka aranız nasıl konuşuyor musunuz samimiyet seviyesini soruyorum kafanızın sarması felan, ne zamandır konuşuyorsun
yani okulda ara sıra konuşuyorduk otobüste falan,storysine falan yazmıştım az çok var konuşmüşluğumuz ama 1 aydır falan hiç konuşmadık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,275
Üyeler
184,423
Son üye
ByBuLuT
Geri