Neler Yeni

Sizce Aşı Güvenilir mi?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Göktuğ Göçer
Yarında ben vurduruyorum hayırlısı.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Güvenilir.
@DOGANALPASLAN hocam şu konuya son noktayı koy artık ya aşırı bir bilgi kirliliği var.

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
Aşı olmayı hep şu zamanlara kadar olmak istiyorum sıramda geldi ve yarın olucam muhtemelen ama kafam acayip karıştı internette ne zaman dolaşsam aşının öldürücü etkisi olduğu yazıyor bir yerlerde kimisi tabi yalan haber ama bazı doktorlar söyleyince insan araştırası geliyor bugün ise twitterda evladını aşıdan koru diye tag açılmış bu ilk tag değil bundan öncede açılmıştı baya ve çok insan yazıyor bunu az buz değil kan pıhtılaşması ve kısırlık kalp rahatsızlığı yaptırdığı söyleniyor forumda doktor olmadığını biliyorum sadece görüş almak için yazıyorum.
dışarı çok fazla çıkan biri değilimdir. en azından toplu alanlara girmem(çarşı-pazar-alışveriş merkezleri vs.). aşı olmayana kısıtlama gelicek diye korkumdan bugün akşam 8'de aşı vuruldum. 1 ay sonra stajım başladığında staj yerine almıyacaklar korkusuyla vuruldum yoksa evde oturan ben 2 senedir korona görmemişim bana nerden korona bulaşacak veya ben millete yayacam saçma geliyor. zorunluluğum olmasa vurulmazdım.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Kısır olmayı küçük yaştaki çocuklar içinde diyorlar zaten bunu mesleği doktorluk dışındaki kişiler söylese dikkate almam zaten. Bazı doktorlarda söyleyince dikkate aldım biraz.
Aşı kısır YAPMAZ
Mesaj otomatik birleştirildi:

dışarı çok fazla çıkan biri değilimdir. en azından toplu alanlara girmem(çarşı-pazar-alışveriş merkezleri vs.). aşı olmayana kısıtlama gelicek diye korkumdan bugün akşam 8'de aşı vuruldum. 1 ay sonra stajım başladığında staj yerine almıyacaklar korkusuyla vuruldum yoksa evde oturan ben 2 senedir korona görmemişim bana nerden korona bulaşacak veya ben millete yayacam saçma geliyor. zorunluluğum olmasa vurulmazdım.
Saçma gelmemeli, yan etki göstermemesi senin taşımadığın anlamına gelmez. Pasif taşıyıcılık yapıyor bile olabilirsin, bunu bilemezsin. En iyisi hem kendi sağlığın hem de halkın sağlığı için aşı olmak. Yok güvenmiyom yok çip var yok kısır yapıyo diyenleri dinleme. Tarihte bunlar gibi çok sayıda örnekler görüldü. Karşıt olanlar şu an toprağın altında

NespaY

80+ Silver
İki doz aşı oldum üçüncü doz aşı günümü bekliyorum. Aşı olduktan sonra herhangi bir şey komplikasyon vb oluşmadı kendimi gayet rahat hissediyorum. Dünya sağlık örgütlerinin onayından geçmiş olan aşılardan korkmamak gerektiği kanaatindeyim. Zaten uzun yıllardır grip aşılarını oluyorduk mecbur olmasada buda bunun gibi bir şey. Sadece işlevi farklı. Olmak, olmamaktan iyidir diye düşünüyorum.
Sinovac olduğunuz için 3.doz aşı olacaksınız demi? Biontech olanlara 3.doz aşı yok.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda Gezer
özeti budur :D

Ekler

• cin.jpg
    cin.jpg
    86.2 KB · Hit: 42

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Biraz bilimsel verilere bakan biri zaten aşısını olur.

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
.
Aşı olmayı hep şu zamanlara kadar olmak istiyorum sıramda geldi ve yarın olucam muhtemelen ama kafam acayip karıştı internette ne zaman dolaşsam aşının öldürücü etkisi olduğu yazıyor bir yerlerde kimisi tabi yalan haber ama bazı doktorlar söyleyince insan araştırası geliyor bugün ise twitterda evladını aşıdan koru diye tag açılmış bu ilk tag değil bundan öncede açılmıştı baya ve çok insan yazıyor bunu az buz değil kan pıhtılaşması ve kısırlık kalp rahatsızlığı yaptırdığı söyleniyor forumda doktor olmadığını biliyorum sadece görüş almak için yazıyorum.
Pek tasfir etmesem de okula giden arkadaşlar yaptırmak zorundalar, malum yakında okullar açılıyor.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Tabikide güvenli değil hiçbir sertifikası önlemi onaylaması yok.
adeta deney tavşanlarıyız,
tabii bu bir deneyse...

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
Aşı kısır YAPMAZ
Mesaj otomatik birleştirildi:

Saçma gelmemeli, yan etki göstermemesi senin taşımadığın anlamına gelmez. Pasif taşıyıcılık yapıyor bile olabilirsin, bunu bilemezsin. En iyisi hem kendi sağlığın hem de halkın sağlığı için aşı olmak. Yok güvenmiyom yok çip var yok kısır yapıyo diyenleri dinleme. Tarihte bunlar gibi çok sayıda örnekler görüldü. Karşıt olanlar şu an toprağın altında
ben kronik astım hastasıyım. yaklaşık 10 yıldır astım hastalığımla yaşıyorum. bu korona akciğere bulaşan bir hastalık. bünyem zayıftır en ufak şeyden hastalanırım. pasif taşımama imkan yok gözüyle bakıyorum. aşıyıda karşıtlıktan değil yan etkileri olurda bi zarar verir korkusuyla olmaktan kaçındım şimdiye kadar. zaten bünyem zayıf bide kendi elimle aşı vurdurarak lades yapmayım diye uğraşmıştım. taaaki iş korkusu paçayı sarana kadar

NespaY

80+ Silver
Bu aralar aşı ile ilgili çok konu görmeye başladım lütfen yeni konu açarak konu kirliliği yapmazsan sevinirim arkadaşım, ilk önce bir aratırsan forumda bu konuyu ona yorum yazabilirsin.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
nediyobu

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Aşı konularına etiketlemezseniz sevinirim. Aynı şeyleri söylemekten dilimde tüy bitti, bırakın doğal seçilim işini yapsın.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,613
Üyeler
161,726
Son üye
SlimShady25
Top Bottom