dışarı çok fazla çıkan biri değilimdir. en azından toplu alanlara girmem(çarşı-pazar-alışveriş merkezleri vs.). aşı olmayana kısıtlama gelicek diye korkumdan bugün akşam 8'de aşı vuruldum. 1 ay sonra stajım başladığında staj yerine almıyacaklar korkusuyla vuruldum yoksa evde oturan ben 2 senedir korona görmemişim bana nerden korona bulaşacak veya ben millete yayacam saçma geliyor. zorunluluğum olmasa vurulmazdım.Aşı olmayı hep şu zamanlara kadar olmak istiyorum sıramda geldi ve yarın olucam muhtemelen ama kafam acayip karıştı internette ne zaman dolaşsam aşının öldürücü etkisi olduğu yazıyor bir yerlerde kimisi tabi yalan haber ama bazı doktorlar söyleyince insan araştırası geliyor bugün ise twitterda evladını aşıdan koru diye tag açılmış bu ilk tag değil bundan öncede açılmıştı baya ve çok insan yazıyor bunu az buz değil kan pıhtılaşması ve kısırlık kalp rahatsızlığı yaptırdığı söyleniyor forumda doktor olmadığını biliyorum sadece görüş almak için yazıyorum.
Aşı kısır YAPMAZKısır olmayı küçük yaştaki çocuklar içinde diyorlar zaten bunu mesleği doktorluk dışındaki kişiler söylese dikkate almam zaten. Bazı doktorlarda söyleyince dikkate aldım biraz.
Saçma gelmemeli, yan etki göstermemesi senin taşımadığın anlamına gelmez. Pasif taşıyıcılık yapıyor bile olabilirsin, bunu bilemezsin. En iyisi hem kendi sağlığın hem de halkın sağlığı için aşı olmak. Yok güvenmiyom yok çip var yok kısır yapıyo diyenleri dinleme. Tarihte bunlar gibi çok sayıda örnekler görüldü. Karşıt olanlar şu an toprağın altındadışarı çok fazla çıkan biri değilimdir. en azından toplu alanlara girmem(çarşı-pazar-alışveriş merkezleri vs.). aşı olmayana kısıtlama gelicek diye korkumdan bugün akşam 8'de aşı vuruldum. 1 ay sonra stajım başladığında staj yerine almıyacaklar korkusuyla vuruldum yoksa evde oturan ben 2 senedir korona görmemişim bana nerden korona bulaşacak veya ben millete yayacam saçma geliyor. zorunluluğum olmasa vurulmazdım.
Sinovac olduğunuz için 3.doz aşı olacaksınız demi? Biontech olanlara 3.doz aşı yok.İki doz aşı oldum üçüncü doz aşı günümü bekliyorum. Aşı olduktan sonra herhangi bir şey komplikasyon vb oluşmadı kendimi gayet rahat hissediyorum. Dünya sağlık örgütlerinin onayından geçmiş olan aşılardan korkmamak gerektiği kanaatindeyim. Zaten uzun yıllardır grip aşılarını oluyorduk mecbur olmasada buda bunun gibi bir şey. Sadece işlevi farklı. Olmak, olmamaktan iyidir diye düşünüyorum.
Pek tasfir etmesem de okula giden arkadaşlar yaptırmak zorundalar, malum yakında okullar açılıyor.Aşı olmayı hep şu zamanlara kadar olmak istiyorum sıramda geldi ve yarın olucam muhtemelen ama kafam acayip karıştı internette ne zaman dolaşsam aşının öldürücü etkisi olduğu yazıyor bir yerlerde kimisi tabi yalan haber ama bazı doktorlar söyleyince insan araştırası geliyor bugün ise twitterda evladını aşıdan koru diye tag açılmış bu ilk tag değil bundan öncede açılmıştı baya ve çok insan yazıyor bunu az buz değil kan pıhtılaşması ve kısırlık kalp rahatsızlığı yaptırdığı söyleniyor forumda doktor olmadığını biliyorum sadece görüş almak için yazıyorum.
ben kronik astım hastasıyım. yaklaşık 10 yıldır astım hastalığımla yaşıyorum. bu korona akciğere bulaşan bir hastalık. bünyem zayıftır en ufak şeyden hastalanırım. pasif taşımama imkan yok gözüyle bakıyorum. aşıyıda karşıtlıktan değil yan etkileri olurda bi zarar verir korkusuyla olmaktan kaçındım şimdiye kadar. zaten bünyem zayıf bide kendi elimle aşı vurdurarak lades yapmayım diye uğraşmıştım. taaaki iş korkusu paçayı sarana kadarAşı kısır YAPMAZ
Mesaj otomatik birleştirildi:
Saçma gelmemeli, yan etki göstermemesi senin taşımadığın anlamına gelmez. Pasif taşıyıcılık yapıyor bile olabilirsin, bunu bilemezsin. En iyisi hem kendi sağlığın hem de halkın sağlığı için aşı olmak. Yok güvenmiyom yok çip var yok kısır yapıyo diyenleri dinleme. Tarihte bunlar gibi çok sayıda örnekler görüldü. Karşıt olanlar şu an toprağın altında