Neler Yeni

Sizce Aşı Güvenilir mi?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Ben şahsen yaptırsam yaptırırım ama gerek yok şu ana kadar hiç olmadım sonuçta aşı olup virüse yakalanan zaten çok var ne anlamı var o zaman ayrıca yakınımda aşı olduktan sonra 1 2 gün sonrası kalp krizi geçiren 3 4 kişi var
Korkma sebebim bu zaten. Anneannemin eski komşusu 2 doz aşısını vuruldu ve kalp krizinden öldü. Ayrıca kuzenim de 2 doz aşısını vurulmasına rağmen koronaya yoğun bakımda geçirdi ee ben ne anladım aşıdan?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Diyelim aşı olmayanı vuruyoruz dediler, ne yapacaksın?
O zaman yapacak bir şey yok. Mecbur olacağım.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Çip Var İçin'de Karşim Ameriğanın Oyunları Bunlar.

Diyelim aşı olmayanı vuruyoruz dediler, ne yapacaksın?
Onlar Silahlarına Davranmadan Ben Onları Vururum.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Ben şahsen yaptırsam yaptırırım ama gerek yok şu ana kadar hiç olmadım sonuçta aşı olup virüse yakalanan zaten çok var ne anlamı var o zaman ayrıca yakınımda aşı olduktan sonra 1 2 gün sonrası kalp krizi geçiren 3 4 kişi var
Aşı zaten virüse yakalanmanı engellemiyor, onunla savaşmanı sağlıyor. Aşı olup ta koronadan ölenlerin yüzdesi %3~ ki o da ilk doz olanlar ya da kronik rahatsızlıkları olanlar. Şu an gerek yok kadar saçma bir yorum görmedim... 30 dan fazla varyant var ve risk çok yüksek. Aşı olup kalp krizi geçiren yakınların var ise kesin haber olmuştur veya belgelere yansımıştır. Kanıtlarını bekliyorum.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bence olunur korkmuyorum ben

Gelecekte şu olur bu olur dışında başka bahaneleri yok karşıtların

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Aşı randevumu almıştım dün olmaya gittim iptal etmişlerdi randevuları şimdi açılmış yarına aldım. Tedirginlik yaşadım fakat güvenli olduğu kanıtlandı faz çalışması olması gerekenden katlarca fazla kişide uygulandığı için faz çalışmasının süresinin önemi yok ve çalışmalar düzgünce yapılıyorsa o aşının tehlikeli olma ihtimali yok aşıda ileride tehlike çıkaracak olmuş olsaydı çalışmalardan bir kaç gün sonra veya bir kaç hafta sonra ortaya çıkardı. Bu arada sallamıyorum resmi olarak bilim kurulu da açıkladı tüm dünya da. Virüs kapıp organlarıma zarar vermesi daha tehlikeli delta varyantı yaş dinlemiyor.

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Aşı zaten virüse yakalanmanı engellemiyor, onunla savaşmanı sağlıyor. Aşı olup ta koronadan ölenlerin yüzdesi %3~ ki o da ilk doz olanlar ya da kronik rahatsızlıkları olanlar. Şu an gerek yok kadar saçma bir yorum görmedim... 30 dan fazla varyant var ve risk çok yüksek. Aşı olup kalp krizi geçiren yakınların var ise kesin haber olmuştur veya belgelere yansımıştır. Kanıtlarını bekliyorum.
%3 mü bu dediğine kendin inanıyorsan benim için sorun yok tamam sen haklısın bir şey demiyorum ayrıca yakınım dediğim hep aile arkadaşları falan sence 1 aileden 4 kişi çıkabilirim zaten bunun için kanıta gerek yok çok kişide oldu sen yaptır bir şey diyemem ama bana hadi 1 aşı 2. Aşı tamamda 4. Aşı oldu bile daha kim bilir kaç tane çıkacak ne bu oyun güncellemesimi çip olayları falan çok cahilce ona bende inanmıyorum ama ben yaptırmak istemiyorum bu benim görüşüm devletin yaptırılacak diye bir emri olmadığına göre isteyen yaptırır istemeyen yaptırmaz 286. Dozda görüşürüz

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Aşılar güvenilirdir fakat Covid 19 aşısına ben güvenemiyorum.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Çift doz aşı olup belli süre geçipte virüsü kapıp ölen hiç yok. Aşı olup ölenlerin hepsi ya 1 doz olan ya da çift doz olup antikor seviyesini tamamlamadan ve 2 doz biontech olup ölen yok fakat sinovacta var sinovac o kadar güçlü aşı değil. Çift doz biontech olup koruyuculuk sağlayan ve ölen birisi yok. Ve ileride tehlikeli bir durum olucak olsaydı 20 yaş altı dünyada aşılama olmazdı

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
%3 mü bu dediğine kendin inanıyorsan benim için sorun yok tamam sen haklısın bir şey demiyorum ayrıca yakınım dediğim hep aile arkadaşları falan sence 1 aileden 4 kişi çıkabilirim zaten bunun için kanıta gerek yok çok kişide oldu sen yaptır bir şey diyemem ama bana hadi 1 aşı 2. Aşı tamamda 4. Aşı oldu bile daha kim bilir kaç tane çıkacak ne bu oyun güncellemesimi çip olayları falan çok cahilce ona bende inanmıyorum ama ben yaptırmak istemiyorum bu benim görüşüm devletin yaptırılacak diye bir emri olmadığına göre isteyen yaptırır istemeyen yaptırmaz 286. Dozda görüşürüz
Sizin gibi olmak istemiyorum diyenler olmaya devam ettikçe 500 e kadar yolumuz var. Sağlıksız günler

System32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Melih
Valla bir şey olursada tek bize değil tüm dünyaya olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,992
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
çip var aşı yaptırmayın ben yaptırdım valoyu gözü kapalı oynamaya başlıyorsun

İceWolf

80+ Silver
Dünyada virüsten 1.000.000 kişi öldüyse aşı olan 500.000.000 insan öldü. Türkiyede bile aşı olan 40.000.000 insan öldü, nüfus 45.000.000 a düştü. Sakın aşı olma ölürsün :)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,768
Üyeler
161,491
Son üye
v123
Top Bottom