Neler Yeni

Sizce Aşı Güvenilir mi?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,187
İsim
Hakan
Türkiyeden örnek vermeyeceğim inanmıyorsunuz ; Biontech-Pfizer mRNA aşısını geliştirenler nedne aşı güvensiz olsaydı aşılarını olurdu? Hemde sıralarını beklediler? Koronaya inanmayan Boris Johnson neden aşı yaptırdı ve sıkı önlemler aldı? Keza Trump da öyle, Biden zaten baştan tedbirleri aldı, Dünya Sağlık örgütü de mi sahte? Bırakın bu ayakları.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Sizin gibi olmak istemiyorum diyenler olmaya devam ettikçe 500 e kadar yolumuz var. Sağlıksız günle
70 milyon kişiye aşı yapıyorsun fakat vaka ve ölümler geçen seneye göre fazla sence bu anormal değil mi?

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
%3 mü bu dediğine kendin inanıyorsan benim için sorun yok tamam sen haklısın bir şey demiyorum ayrıca yakınım dediğim hep aile arkadaşları falan sence 1 aileden 4 kişi çıkabilirim zaten bunun için kanıta gerek yok çok kişide oldu sen yaptır bir şey diyemem ama bana hadi 1 aşı 2. Aşı tamamda 4. Aşı oldu bile daha kim bilir kaç tane çıkacak ne bu oyun güncellemesimi çip olayları falan çok cahilce ona bende inanmıyorum ama ben yaptırmak istemiyorum bu benim görüşüm devletin yaptırılacak diye bir emri olmadığına göre isteyen yaptırır istemeyen yaptırmaz 286. Dozda görüşürüz
Ayrıca o yüzdeyi kafamdan sallamadım, elinizdeki internete giren herhangi bir cihaz iie istatistiklere ulaşmak zor değil :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

70 milyon kişiye aşı yapıyorsun fakat vaka ve ölümler geçen seneye göre fazla sence bu anormal değil mi?
Aşı oranı %70 ve bu sadece ilk doz. 2 doz biontech aşısı olup ölenlerin sayısı <%1

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,740
İsim
Eren Yeager
İnternette her zaman bir şeyler dönüyor zamanında çiçek aşısı olmak istemeyenler pişman oldu tabii ki demek istediğim aşı tamamen güvenilir demek değil ama sonuçta bu aşıdan benim annem babam babaannem herkes bu aşıdan oldu onlara bir şey olacaksa benim durmanın bir mantığı yok haliyle.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,187
İsim
Hakan
Oh evet dogru dedin zaten gecen sene de Delta ve Delta+ adlı varyantlar vardı değil mi? tabii ki de HAYIR

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,128
İsim
Turuncu Keskin
İnternette her zaman bir şeyler dönüyor zamanında çiçek aşısı olmak istemeyenler pişman oldu tabii ki demek istediğim aşı tamamen güvenilir demek değil ama sonuçta bu aşıdan benim annem babam babaannem herkes bu aşıdan oldu onlara bir şey olacaksa benim durmanın bir mantığı yok haliyle.
Sağlık sektöründe yan etkisi olmayan herhangi bir şey yok zaten, kullandığımız ağrı kesicilerin dahi yan etkileri var. Anlamadığım neden yaptımak istemez ki insan, dünyada ki milyonlarca insan slk bi bunlar zeki. Dünya sağlık örgütü slk, bunlar zeki. Tartışmaya bile gerek yok bence.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Oh evet dogru dedin zaten gecen sene de Delta ve Delta+ adlı varyantlar vardı değil mi? tabii ki de HAYIR
Virüsün de ortama adapte olup tek amacının bulunduğu canlıyı öldürmek olduğunu anlamayanlar var. Tahminen bu virüs 10~ yıl daha insanlardan insalara geçip gelişmeye devam ederse insanlık yok olacak

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,128
İsim
Turuncu Keskin
Virüs dediğimiz bir şey canlı, sürekli mutasyona uğruyor. Şu güne kadar binlerce kez mutasyona uğradı, aşı olan korana olmuyor diye bir şey yok zaten etkisini ve geçme hızını arttırıyor.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Sağlık sektöründe yan etkisi olmayan herhangi bir şey yok zaten, kullandığımız ağrı kesicilerin dahi yan etkileri var. Anlamadığım neden yaptımak istemez ki insan, dünyada ki milyonlarca insan ***** bi bunlar zeki. Dünya sağlık örgütü *****, bunlar zeki. Tartışmaya bile gerek yok bence.
Olmak isteyip de olmayanlar bu enayilerin yorumlarını komplo teorilerini görüp te olmaktan vaz geçiyorlar. Millet bunlar yüzünden bilgi kirliliği yüzünden sağlığından oluyor

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Virüsün de ortama adapte olup tek amacının bulunduğu canlıyı öldürmek olduğunu anlamayanlar var. Tahminen bu virüs 10~ yıl daha insanlardan insalara geçip gelişmeye devam ederse insanlık yok olacak
Virüs hayatımızdan hiç çıkmayacak grip gibi olucak bu bilinen bir gerçek virüsü vücutlarımıza tanıtmamız lazım

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Virüs hayatımızdan hiç çıkmayacak grip gibi olucak bu bilinen bir gerçek virüsü vücutlarımıza tanıtmamız lazım
Maalesef böyle giderse 15 yıl sonra yaşayan insan sayısı çok azalacak. 3. Dünya ve aşı karşıtlığının baskın geldiği ülkelerde yeni gelişen varyantlar çok korkutucu

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
Uygunsuz dil
Her gördüğünüz şeye inanmayın ayn. O yüzden aşı olduktan sonra felç geçiren, ölen, kalp krizi geçiren, ağır geçiren var. Neymiş aşı oldutkan sonra hafif atlatıyormuşsun koronayı. Eee, ondan sonra ne var? Daha ne b*k olduğu bilinmeyen şeyi vucudunuza alıyorsunuz. Çin çıkardı virüsü aşıyı da beraberinde çıkardı bi boka yaramayan aşıyı milyar dolarlara satıyorlar. Neymiş faz 1 faz 2 faz 3. Devamı da olacak faz 4 faz 5 falan bunlar bitmeyecek. Neymiş aşı olmazsanız korona olursunuz kısır olursunuz. Neymiş efendim sperm sayısını azaltırmış. Neymiş efenim aşı olmazsanız topluluk alanlarında bulunamayacakmışız. Neymiş efendim aşı olmayan gitsin köyüne. Bunu diyen de profesör. Daha adam olamamış insanların sözünü dinliyoruz. Olmam, olmam da.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,770
Üyeler
161,491
Son üye
v123
Top Bottom