Neler Yeni

Sizce Aşı Güvenilir mi?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,222
İsim
Diyarhan
Aşının güvenirliği imzalanan için verdiği kağıttan ibaret. Güven size kalmış ama daha iyisi çıkana kadar olmamayı tercih ediyorum.

Sami Järvi

80+ Silver
Olun aşınızı da kurtulalım harbi yeter. Saçma sapan komplo teorilerinizi zihninize saklayın faaliyete dökmeyin

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Her gördüğünüz şeye inanmayın ayn. O yüzden aşı olduktan sonra felç geçiren, ölen, kalp krizi geçiren, ağır geçiren var. Neymiş aşı oldutkan sonra hafif atlatıyormuşsun koronayı. Eee, ondan sonra ne var? Daha ne b*k olduğu bilinmeyen şeyi vucudunuza alıyorsunuz. Çin çıkardı virüsü aşıyı da beraberinde çıkardı bi boka yaramayan aşıyı milyar dolarlara satıyorlar. Neymiş faz 1 faz 2 faz 3. Devamı da olacak faz 4 faz 5 falan bunlar bitmeyecek. Neymiş aşı olmazsanız korona olursunuz kısır olursunuz. Neymiş efendim sperm sayısını azaltırmış. Neymiş efenim aşı olmazsanız topluluk alanlarında bulunamayacakmışız. Neymiş efendim aşı olmayan gitsin köyüne. Bunu diyen de profesör. Daha adam olamamış insanların sözünü dinliyoruz. Olmam, olmam da.
Virüsü Çin'in çıkardığını sanan kişiden ne beklersin ki? 2017 yılında covid-19'un dünyada olduğu kanıtlandı Çin olmasa virüsü hiç bilmeyecekti insanlık ve daha tehlikeli mutasyonlar olucaktı. Gidip resmi kaynaklara verilere inanmayıp belli bir grubun dünya ya yaydığı sahte şeylere inanıyorsunuz yazık yok neymiş ileride ne olacağı belli değil aşı öyle aşı böyle yok nüfus azaltma yok kısırlaştırma aynen kanka öyle bir şeyde de 20 yaş altı nesli de yok etmek isterler mi sence bi mantık yürüt 20 yaş üstü 20 yaş altından daha yaşlı bu yüzden dünya nüfusunu azaltma gibi bir durum olsa geleceği kurtaracak yaşı aşıya katmazlar. Ve şunu unutmayın aşılarda Faz çalışması olması gerekenden fazla kişide olduğunda aşının zamana ihtiyacı yok ve her şeye uygun yürütülüyorsa aşının tehlikeli bir durumu çıkmayacağı bilim olarak bilinen bir şey çıksa bile çalışmalardan bir kaç gün sonra veya bir kaç hafta içinde çıkıyor tüm tehlikesi tehlikesi çıkan bir çok aşının denemeleri falan durduruldu ve yasaklandı o aşılar. 4-5 milyar doz uygulandı rahat 1.5-2 milyar kişi aşılarını tamamladı ve bir sorun olsa bu kadar fazla kişi olduğundan hemen çıkardı o sorun biontech aşısı önceden vardı kanser tedavisi için deneniyordu virüse uygun hale getirildi ve aralık ayından beri resmi şekilde aşının faz 3 çalışması bitti ve halka uygun hale geldi uygulanmaya başladı 4-6 ay orta uzun vade sayılıyor sonuçlar için fakat fazla kişiye uygulandığından zamana gerek yok hemen sonuç veriyor.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Her gördüğünüz şeye inanmayın ayn. O yüzden aşı olduktan sonra felç geçiren, ölen, kalp krizi geçiren, ağır geçiren var. Neymiş aşı oldutkan sonra hafif atlatıyormuşsun koronayı. Eee, ondan sonra ne var? Daha ne b*k olduğu bilinmeyen şeyi vucudunuza alıyorsunuz. Çin çıkardı virüsü aşıyı da beraberinde çıkardı bi boka yaramayan aşıyı milyar dolarlara satıyorlar. Neymiş faz 1 faz 2 faz 3. Devamı da olacak faz 4 faz 5 falan bunlar bitmeyecek. Neymiş aşı olmazsanız korona olursunuz kısır olursunuz. Neymiş efendim sperm sayısını azaltırmış. Neymiş efenim aşı olmazsanız topluluk alanlarında bulunamayacakmışız. Neymiş efendim aşı olmayan gitsin köyüne. Bunu diyen de profesör. Daha adam olamamış insanların sözünü dinliyoruz. Olmam, olmam da.
Yok artık bu kadar da cahil olunmaz ama

Sami Järvi

80+ Silver
emmi sen bizim ordaki kahvehaneden misin

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Aşı olmayı hep şu zamanlara kadar olmak istiyorum sıramda geldi ve yarın olucam muhtemelen ama kafam acayip karıştı internette ne zaman dolaşsam aşının öldürücü etkisi olduğu yazıyor bir yerlerde kimisi tabi yalan haber ama bazı doktorlar söyleyince insan araştırası geliyor bugün ise twitterda evladını aşıdan koru diye tag açılmış bu ilk tag değil bundan öncede açılmıştı baya ve çok insan yazıyor bunu az buz değil kan pıhtılaşması ve kısırlık kalp rahatsızlığı yaptırdığı söyleniyor forumda doktor olmadığını biliyorum sadece görüş almak için yazıyorum.
Babam doktor kan pıhtılaşması olabiliyor bunun için abime kan sulandırıcı kulandırttı aşı olmadan daha önce yaklaşık 10-15 gün önceden başladı bir de kolşisin başlattı ama tabii ben sana bir şey diyemem doktora görün önce bir sor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fark ettiysen bunu bazı doktorlarda söylüyor zaten.
Evet kan pıhtılaşması olabiliyor.

Virüsü Çin'in çıkardığını sanan kişiden ne beklersin ki? 2017 yılında covid-19'un dünyada olduğu kanıtlandı Çin olmasa virüsü hiç bilmeyecekti insanlık ve daha tehlikeli mutasyonlar olucaktı. Gidip resmi kaynaklara verilere inanmayıp belli bir grubun dünya ya yaydığı sahte şeylere inanıyorsunuz yazık yok neymiş ileride ne olacağı belli değil aşı öyle aşı böyle yok nüfus azaltma yok kısırlaştırma aynen kanka öyle bir şeyde de 20 yaş altı nesli de yok etmek isterler mi sence bi mantık yürüt 20 yaş üstü 20 yaş altından daha yaşlı bu yüzden dünya nüfusunu azaltma gibi bir durum olsa geleceği kurtaracak yaşı aşıya katmazlar. Ve şunu unutmayın aşılarda Faz çalışması olması gerekenden fazla kişide olduğunda aşının zamana ihtiyacı yok ve her şeye uygun yürütülüyorsa aşının tehlikeli bir durumu çıkmayacağı bilim olarak bilinen bir şey çıksa bile çalışmalardan bir kaç gün sonra veya bir kaç hafta içinde çıkıyor tüm tehlikesi tehlikesi çıkan bir çok aşının denemeleri falan durduruldu ve yasaklandı o aşılar. 4-5 milyar doz uygulandı rahat 1.5-2 milyar kişi aşılarını tamamladı ve bir sorun olsa bu kadar fazla kişi olduğundan hemen çıkardı o sorun biontech aşısı önceden vardı kanser tedavisi için deneniyordu virüse uygun hale getirildi ve aralık ayından beri resmi şekilde aşının faz 3 çalışması bitti ve halka uygun hale geldi uygulanmaya başladı 4-6 ay orta uzun vade sayılıyor sonuçlar için fakat fazla kişiye uygulandığından zamana gerek yok hemen sonuç veriyor.
Dünya nüfusunun azalması kesinlikle gerekiyor

Sami Järvi

80+ Silver
Samaeldrazi
hocam acaba bu pıhtılaşma, pıhtılaşmaya yatkın bireylerde veyahut bir hastalığı olan bireylerde mi görülüyor .Yoksa herhangi bir insanda bu olay gerçekleşebilir mi ?

Egec3535

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ege
Aşı olmayı hep şu zamanlara kadar olmak istiyorum sıramda geldi ve yarın olucam muhtemelen ama kafam acayip karıştı internette ne zaman dolaşsam aşının öldürücü etkisi olduğu yazıyor bir yerlerde kimisi tabi yalan haber ama bazı doktorlar söyleyince insan araştırası geliyor bugün ise twitterda evladını aşıdan koru diye tag açılmış bu ilk tag değil bundan öncede açılmıştı baya ve çok insan yazıyor bunu az buz değil kan pıhtılaşması ve kısırlık kalp rahatsızlığı yaptırdığı söyleniyor forumda doktor olmadığını biliyorum sadece görüş almak için yazıyorum.
Yok hocam çip takıyorlar, DNA mızı değiştirip robot yapacaklar bizi(!) şaka bi yana tabikide bazı yan etkileri var. ben dahil ailemle olduk. benim sadece kolum ağrıdı annem 1 gün yattı ateşi çıktı falan. Ama öldürücü yan etki nedir hocam ya :D size zararı olmayan virüs enjekte ediyorlar. bizlere zarar veren protein kılıfı. onu çıkarıp enjekte ediyorlar kısaca olay bu.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
O yüzden aşı olduktan sonra felç geçiren, ölen, kalp krizi geçiren, ağır geçiren var. Neymiş aşı oldutkan sonra hafif atlatıyormuşsun koronayı.
Daha ne b*k olduğu bilinmeyen şeyi vucudunuza alıyorsunuz.
Çin çıkardı virüsü aşıyı da beraberinde çıkardı bi boka yaramayan aşıyı milyar dolarlara satıyorlar.
Neymiş faz 1 faz 2 faz 3. Devamı da olacak faz 4 faz 5 falan bunlar bitmeyecek.
Sizin gibi aşı karşıtları yüzünden yeni varyantlar çıktıkça bitmeyecek
Neymiş aşı olmazsanız korona olursunuz kısır olursunuz. Neymiş efendim sperm sayısını azaltırmış. Neymiş efenim aşı olmazsanız topluluk alanlarında bulunamayacakmışız.
Aşı olanlar da korona olur ancak ölme olasılıkları neredeyse yok denecek kadar azdır ve aşılı insanlarda korona virüsü mutasyon geçiremediğinden gelişemez. Aşıların etkinliği dünyaca ünlü bilim adamları ve profesörler tarafından kanıtlanmıştır ve covid geçirenlerde çeşitli kalıcı/geçici hasarlar görülür (tad kaybı, koku kaybı, geçici sperm azalması ve kalıcı kısırlık). Aşı olmayan cahiller evlerde kalırsa yeni varyantlar ortaya çıkmaz ve bu günler geride kalır.
Var mı daha komplo teorin? Çürütüp ağzına tıkayayım

@Harley Quinn❖ hocam nası koymuşum lafı :kekw:

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,148
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Aşı olanlar da korona olur ancak ölme olasılıkları neredeyse yok denecek kadar azdır ve aşılı insanlarda korona virüsü mutasyon geçiremediğinden gelişemez. Aşıların etkinliği dünyaca ünlü bilim adamları ve profesörler tarafından kanıtlanmıştır ve covid geçirenlerde çeşitli kalıcı/geçici hasarlar görülür (tad kaybı, koku kaybı, geçici sperm azalması ve kalıcı kısırlık). Aşı olmayan cahiller evlerde kalırsa yeni varyantlar ortaya çıkmaz ve bu günler geride kalır.

Sen niye bu kadar çok muhattap olma gereği duydun ki? Elinde kanıt olmadan sallamasyon şekilde ötenlere gül geç.

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
Uygunsuz dil
Dikkat et bir gün sana laf yerine başka bir şey koyarlar.

Evet üç beş tane ingilizce kaynak attı tabii bunu atan elemanın ingilizce bildiğinden bile emin değilim. Her gördüğün kaynağa inanma ya da kaynak gösterilen verilere. :) Virüsü aşıyla birlikte çıkardılar ve hala aşı olmayan aptaldır aşı olmayan cahildir aşı olmayan kahvehanede ilkokul terktir. Ben çok insan biliyorum aşı olduktan sonra felç geçirip ölenleri, kalp krizi geçirip ölenleri, ağır geçirenleri. Daha 2 gün önce aşıdan sonra yoğun bakıma alınan akrabam var. Bunlar yalan mı şimdi? Bunlar komplo teorisi mi? İçeriğini gördün mü aşının? Aşıyı üretirken yanında mıydın? Aşının yan etkilerini biliyor musun? Peki aşı olduktan sonra neden insanlar kısmi felç geçiriyor, felç geçiriyor, kalp krizi geçiriyor, ağır korona yaşıyor? Bilimsel içerikler üreterek kendinizi havalı sanmayın. Oww bilimsel makale attım çok hawliyim oww ingilizce kaynak attım bak hawlı oldum laf soktum @Harley Quinn❖ hojam nasıl olmuş iyi sokmuş muyum? Maksimum 15 yaş gelmiş burda bilimsellik taslıyor. O zaman niye aşı aceleye geldi? Niye aşının adam akıllı işlevi yok? Niye aşı olurken saçma sapan imza atmamız gerekiyor sorumluluk bizde diye? Sorumluluğu alamayacak kadar ney yaptınız?

Sen niye bu kadar çok muhattap olma gereği duydun ki? Elinde kanıt olmadan sallamasyon şekilde ötenlere gül geç.
Bir gün sana da öttürürler arkadan ama.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom