Sizce ayakkabılardan hangisi?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,570
Son düzenleme:
https://app.hps.im/d7ct/56a973b8

Bu listem. Ek olarak bu :
Hummel Rush, daha şık. Ayakkabıda konfor tabi ki önemli ancak bir o kadar da görünüm önemli bana göre. Bu yüzden model/renk uyumu dolayısıyla Hummel Rush. Konforunun kötü olacağını da sanmıyorum, en kötü iade edersin.

Düz simsiyah değil Siyah beyaz o yüzden. Düz tek renk Cok sade duruyor
Hocam ben siyah renk sade olarak da severim. Model olarak hangisi sizce?
Post automatically merged:

Hummel Rush, daha şık. Ayakkabıda konfor tabi ki önemli ancak bir o kadar da görünüm önemli bana göre. Bu yüzden model/renk uyumu dolayısıyla Hummel Rush. Konforunun kötü olacağını da sanmıyorum, en kötü iade edersin.
Diğerleri nasıl yorum yapar mısınız?

https://app.hps.im/d7ct/56a973b8

Bu listem. Ek olarak bu :

Bir tanesini seçin ve lütfen hepsine yorum yapın.
Hayatım boyunca Jump giymedim, bir bilgim yok ancak Hummel iyidir. Rush hoşuna gitmedi ise, Tylos'u alabilirsin daha sade bir model.

Hocam ben siyah renk sade olarak da severim. Model olarak hangisi sizce?
Post automatically merged:

Diğerleri nasıl yorum yapar mısınız?
Bu arada Yorku ben kullanıyorum söyle diyim okadar 10 bin 13 bin adımda banamısın demiyor çok rahat tek şikayetim biraz zor cıkarılıyor çeçecek biraz lazım oluyor onun dısında iyi ayakkabı

Hayatım boyunca Jump giymedim, bir bilgim yok ancak Hummel iyidir. Rush hoşuna gitmedi ise, Tylos'u alabilirsin daha sade bir model.
Rush hoşuma gittiği için ekledim. Ama ben biraz maymun iştahlı olduğum için karar konusunda hep arızalı olmuşumdur. Tylos da hoş geliyor diğerleri de.

Rush hoşuma gittiği için ekledim. Ama ben biraz maymun iştahlı olduğum için karar konusunda hep arızalı olmuşumdur. Tylos da hoş geliyor diğerleri de.
Böyle durumlarda 2 modeli de alıyorum ben, al gitsin :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,329
Üyeler
190,894
Son üye
dormanjec
Geri