Sizce babam doğru mu söylüyordur?

Katılım
4 Mart 2024
Mesajlar
272
Reaksiyon skoru
59
18 yaşındayım geçen ay babamla birlikte bankaya kendi adıma banka hesabı açmaya gittim babam bana gel seninle birlikte bankaya gidelim sana banka hesabı açayım lazım olur dedi babamla birlikte bankaya gittim hesap açtırdım sonra babam bankada vezneden hesabıma 50 bin TL para yatırdı parayı gördüm babama baba bu para senin mi diye sordum babam bana yok oğlum bu para benim değil bir arkadaşımın parası o arkadaşımın hesabında haciz var o yüzden parasına el koymasınlar diye parasını bana verdi bende senin hesabına atıyorum aylık artan fazla paranın yarısı bizim yarısı da arkadaşımın biz öyle anlaştık onunla dedi bana bir de babam bana bunları söylerken bizim aileden akrablara falan sakın kimseye bu parayı söyleme dedi babam çalışmıyor 3 yıldır emekli aylık 10 bin TL maaş alıyor. Sizce babam doğru mu söylüyordur?
 
Biz nasıl bilelim hocam? Baban sana iyilik etmiş işte. Ayrıca babanın kesin ve kesin doğru dediği bir şey varsa o da akrabalara parandan bahsetmeni istememesi.
 
Bu hayatta babana bile güvenmeyeceksin dedikleri bu olsa gerek :ROFLMAO: . Artan para dediğin kısmı anlamadım ama kimse kimseye durduk yere %50 komisyon vermez. Gerekirse arkadaşı parayı nakitte tutar ilginç bir durum.
 
boşver takma kafana pavyona git ye çatur çutur
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,164,330
Mesajlar
10,495,452
Üyeler
184,926
Son üye
Yorum
Geri
Top