Neler Yeni

Sizce babam doğru mu söylüyordur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Cevahir
18 yaşındayım geçen ay babamla birlikte bankaya kendi adıma banka hesabı açmaya gittim babam bana gel seninle birlikte bankaya gidelim sana banka hesabı açayım lazım olur dedi babamla birlikte bankaya gittim hesap açtırdım sonra babam bankada vezneden hesabıma 50 bin TL para yatırdı parayı gördüm babama baba bu para senin mi diye sordum babam bana yok oğlum bu para benim değil bir arkadaşımın parası o arkadaşımın hesabında haciz var o yüzden parasına el koymasınlar diye parasını bana verdi bende senin hesabına atıyorum aylık artan fazla paranın yarısı bizim yarısı da arkadaşımın biz öyle anlaştık onunla dedi bana bir de babam bana bunları söylerken bizim aileden akrablara falan sakın kimseye bu parayı söyleme dedi babam çalışmıyor 3 yıldır emekli aylık 10 bin TL maaş alıyor. Sizce babam doğru mu söylüyordur?

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Biz nasıl bilelim hocam? Baban sana iyilik etmiş işte. Ayrıca babanın kesin ve kesin doğru dediği bir şey varsa o da akrabalara parandan bahsetmeni istememesi.

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
Bu hayatta babana bile güvenmeyeceksin dedikleri bu olsa gerek :ROFLMAO: . Artan para dediğin kısmı anlamadım ama kimse kimseye durduk yere %50 komisyon vermez. Gerekirse arkadaşı parayı nakitte tutar ilginç bir durum.

grasdiyas

80+ Silver
boşver takma kafana pavyona git ye çatur çutur

grasdiyas

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,047
Üyeler
171,504