Neler Yeni

Sizce ben cimri miyim?

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Arkadaşalr 11000 TL'ye sistem topladım yasım 17 küçük hiçbir kuzenime pcyi elletmiyorum annemler diyor ki oynasınlar sinir krizi geçiriyorum sonra olayı anlatınca oynasınlar nolucak eve mi götürüyolar sanki diyor bukadar cimri olma normalde arkadaş ortamında filan hiç cimri biri olmadığımı düşünüyorum ama PC konusunda kuzenlerimede vermek istemiyorum.
Bence sen cimriden çok çocuksu davranıyorsun eminim 1-2 yaş büyük olsan verirdin şahsen ben 16 yaşındayım küçük kuzen var 12 yaşında gelince onunla beraber oynuyoz

Luftwaffe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Berkay Özdoğan
Bence sen cimriden çok çocuksu davranıyorsun eminim 1-2 yaş büyük olsan verirdin şahsen ben 16 yaşındayım küçük kuzen var 12 yaşında gelince onunla beraber oynuyoz
pardon abi :(

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Verme dostum. Adamlar ne yaptiki beli degil. Ekran eledigce. Uyuz oluyorun.

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
Hocam benimki 12 yaşında çocuk playstationa kafa falan atıyo ekrana parmak atıyo interneti ******* hoplatıyo

StrangeRick

80+ Bronze
Arkadaşalr 11000 TL'ye sistem topladım yasım 17 küçük hiçbir kuzenime pcyi elletmiyorum annemler diyor ki oynasınlar sinir krizi geçiriyorum sonra olayı anlatınca oynasınlar nolucak eve mi götürüyolar sanki diyor bukadar cimri olma normalde arkadaş ortamında filan hiç cimri biri olmadığımı düşünüyorum ama PC konusunda kuzenlerimede vermek istemiyorum.
bende olsam küçükse kuzenin verme bu kadar ben daha doğrusu kimseye vermiyorumda :D

Top Bottom