Sizce ben mi özür dilemeliyim?

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
866
Fizik sınavından çıkmıştık sonra bir arkadaşa soru gösteriyordum siyah bir kalemle, diğer arkadaşta da o kaleme benzer bir kalem varmış. Sonra onun kalemini aldığımı sandı ve "Ver lan kalemimi" diye elime daldı. Sonra onun kalemi olmadığını fark etti ve "Ha pardon özür dilerim" dedi hızlıca. Ama ben o an çok sinirlendim ve dışarıya çıktım ve ona "Ne kadın gibi tırnaklarını batırıyorsun!" diye bağırdım. O da "Ne diyon lan!" dedi . Öyle gitti olay ve en sonunda dedi ki "Barışma lan benimle!" diye bağırdı. Bu olay ayın 6'sında oldu. Ve sinirim geçti ama bir arkadaşıma daha danıştım ve dedi ki sen özür dile büyüklük sende kalsın dedi ama ben hiç özür dilemek istemiyorum çünkü haksız olan o ama ne yapayım bilmiyorum sizce ne yapmalıyım?

Adam gibi özür dilemiş işte. :D
Olayı uzatan sensin, eğer karşıdaki kişi olsam senin özrünü kabul etmezdim.
Post automatically merged:

sen özür dile büyüklük sende kalsın
Kaç yaşında bu? :D Senin arkadaşın olduğu için söylediği çok belli.
Olayda haksız taraf sensin.

Adam gibi özür dilemiş işte. :D
Olayı uzatan sensin, eğer karşıdaki kişi olsam senin özrünü kabul etmezdim.
Hayır onu sanki sadece söylemek için demişti. Yani içten dememişti özrü

Kaç yaşında bu? :D Senin arkadaşın olduğu için söylediği çok belli.
Olayda haksız taraf sensin.
Yakın bi arkadaşım ona danılştım sence ben mi özür dileyeyim yoksa konuşmayayım mı diye o da dediki "Boşver uzatmayın özür dile hem büyüklük sende olur" dedi.

Haksız olan sensin gibi geldi bana. İsteyerek yapmamış çünkü. Özür de dilemiş.

Söyledim tutanak da tutuldu.(!)

Hocam ciddiyim

Fizik sınavından çıkmıştık sonra bir arkadaşa soru gösteriyordum siyah bir kalemle, diğer arkadaşta da o kaleme benzer bir kalem varmış. Sonra onun kalemini aldığımı sandı ve "Ver lan kalemimi" diye elime daldı. Sonra onun kalemi olmadığını fark etti ve "Ha pardon özür dilerim" dedi hızlıca. Ama ben o an çok sinirlendim ve dışarıya çıktım ve ona "Ne kadın gibi tırnaklarını batırıyorsun!" diye bağırdım. O da "Ne diyon lan!" dedi . Öyle gitti olay ve en sonunda dedi ki "Barışma lan benimle!" diye bağırdı. Bu olay ayın 6'sında oldu. Ve sinirim geçti ama bir arkadaşıma daha danıştım ve dedi ki sen özür dile büyüklük sende kalsın dedi ama ben hiç özür dilemek istemiyorum çünkü haksız olan o ama ne yapayım bilmiyorum sizce ne yapmalıyım?
Bence o da pişman olmuştur. Sen dile o da diler.

Hayır onu sanki sadece söylemek için demişti. Yani içten dememişti özrü

Yakın bi arkadaşım ona danılştım sence ben mi özür dileyeyim yoksa konuşmayayım mı diye o da dediki "Boşver uzatmayın özür dile hem büyüklük sende olur" dedi.
Salla gitsin aranı iyi tut yeter.
Herkesle iyi geçineceksin diye bir şey yok.
Yakın arkadaşın mıydı?

Suç sende niye uzatıyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,366
Üyeler
191,079
Son üye
kiruhilab
Geri